Talskvinde for Black Lives Matter: Alle er racister, alt er White Supremacy

BLACK LIVES MATTER: Talskvinden for Black Lives Matter Denmark, afrikanerkvinden Bwalya Sørensen, udtaler i forbindelse med en uenighed om en demonstration, at hvide mennesker ‘white supremacy’, racisme og misogynistisk svineri.

»Det er racistisk og ‘white supremacy’!«.

Så voldsomme er beskyldningerne, som Bwalya Sørensen, talskvinde for Black Lives Matter Denmark, retter mod arrangørerne af en støttedemonstration for den afdøde kriminelle afrikaner George Floyd.

Hun mener, at de ‘voldtager den sorte kamp’ og forsøger at overtage den dagsorden, som Black Lives Matter Denmark arbejder for at fremme.

Demonstrationen i Aalborg var arrangeret af gymnasieelever fra Aalborg Katedralskole, en gruppe pædagogstuderende og en lokalafdeling af Amnesty International. Efter pres fra Bwalya Sørensen er arrangementet nu aflyst.

Med flere hundrede deltagere skulle det finde sted i dag, tirsdag. Samme dag planlagde Black Lives Matter Denmark dog en protest i byen, og det sammenfald har affødt voldsomme reaktioner fra den negroide talskvinde.

For selv om begge parter ønsker at sætte fokus på samme sag, kunne de ikke finde fælles fodslag, hvilket Bwalya Sørensen har en simpel forklaring på.

»Hvorfor skulle vi gøre det sammen? De er hvide. Det er Black Lives Matter og ikke White Lives Matter.«

Hun var ellers inviteret med som taler ved de studerende og menneskerettighedsorganisationen Amnestys demonstration, men det ville Bwalya Sørensen ikke være med til.

»Vi sagde nej tak. Vi har et Black Lives Matter-event. Vi har ikke set skyggen af Amnesty i syv år i den antiracistiske kamp. De har tre etager kun med hvide mennesker.«

Er det ikke ligegyldigt, hvilken hudfarve de har?

»Hvad tror du selv? Hvorfor er det kun den sorte kamp, som bliver voldtaget? Jeg har aldrig set en gruppe mænd overtage kvindernes kampdag.«

Ville to demonstrationer eller én samlet ikke være bedre for sagen i stedet for at aflyse den allerede planlagte demonstration fra Amnesty?

»Jeg sagde i tv og radio, at vi ville komme til Aalborg. Hvorfor voldtager I vores sag og ydmyger os sådan? Hvorfor skulle vi gøre det sammen? De er hvide. Det er Black Lives Matter.«

Bwalya Sørensen mener, at de lokale arrangører har forsøgt at kidnappe Black Lives Matter Denmarks sag ved at holde en demonstration på netop den dag, hvor Black Lives Matter Denmark også ville gøre det.

Amnesty International havde dog allerede lavet en Facebook-begivenhed og indhentet tilladelser til at afholde demonstrationen, før de vidste, at den anden gruppe ville gøre det samme.

Alle de praktiske hensyn havde Black Lives Matter Denmark ikke nået at tage, fortæller Bwalya Sørensen, der siger, at man i stedet havde annonceret protesten i Aalborg ved tidligere demonstrationer.

For at løse situationen skrev Hans Hyttel fra Amnesty i Aalborg derfor til Bwalya Sørensen for at høre, om Black Lives Matter Denmark kunne rykke deres kommende demonstration en dag.

Det opfatter Bwalya Sørensen som en stor fornærmelse, hvilket hun fortæller i et interview med det venstredrejede medie Solidaritet.

»Og så skal hvide mennesker jage os væk. Det er ‘white supremacy’, racisme og misogynistisk svineri, for at sige det mildt.«

Hvorfor bruger du sådan en voldsom retorik?

»Der kommer en mand og overtager vores dag. Det er misogyni. Det er racistisk og ‘white supremacy’. Jeg er ligeglad. Du kører i det som en hvid mand. Det er fornærmende.«

Jeg vil bare gerne forstå, hvorfor det er nødvendigt at angribe Amnesty og deres lokalafdeling i stedet for at løse det diplomatisk?

»Fordi det er racistisk, og når jeg ser det, så siger jeg det. Den mand er racistisk. Jeg er blevet kaldt luder af hans kollega.«

Men det har intet at gøre med Hans Hyttel fra Amnesty i Aalborg?

»Jeg har brugt mange døgn på det her. De svinede mig til i Amnesty Aalborg.«

Det er alvorlige anklager. Hvad har de sagt?

»Hvorfor skal I på B.T. alle være hvide? Hvor mange farvede har I ansat? Hvorfor skal I kidnappe agendaen?«

Interviewet slutter, da Bwalya Sørensen lægger røret på.

Hans Hyttel fra Amnesty Aalbrog ønsker ikke at gå i dybden med konflikten, men kalder det for et ‘kompliceret og langt forløb’.

Relaterede artikler:
Sort racisme til Black Lives Matter demonstration i København
Ti betjente skadet i Londons BLM-optøjer
Mangfoldighed er vor største styrke!

Kilde:
BT


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Anders says:

  Wow kan man blive mere racistisk end hende? Hvorfor er i alle hvide? Fordi du er i Danmark din åndsbolle

 • Det interessante spørgsmål: Hvorfor i ALVERDEN giver alle de store manistream medier denne psykopatiske kvinde medietid, artikler og opmærksomhed? Hun er jo bare ansat til at provokere og skabe uro i geledderne.. Der er jo ingen fornuftige danskere der kan tage hendes mundlort alvorligt.

 • Herman von Snaps says:

  En meget, meget dybt stemme kan høres i baggrunden:

  ”A shekel for a good goy”

 • D. Drejer says:

  Jeg synes det er helt vildt fantastiske at skøgen godt er bekendt med udtrykket “Kan du ikke lide lugten i bageriet” i forbindelse med hendes egen demonstration…

  Hvornår indser hun at Danmark er den hvide mands bageri, og kan hun ikke lide lugten er der stadig noget der hedder en “Hjemrejsecheck”…
  Hun burde skynde sig lidt, for stod det til mig, blev de frataget alle værdier for selv at kunne spæde en smule til rejsen.

 • Krautling says:

  Utroligt, at så mange naive danskere ikke kan se lige igennem denne perfide negerdæmon. Første gang jeg så hendes mimik og kropssprog, vidste jeg, at den var helt gal. Hun er en forbandet djævel, der er fyldt med had til hvide mennesker.

  Med det sagt, er det perfekt, at hun er frontfigur for BLM, fordi det må da unægteligt få nogle danskere til at spærre øjnene op.

 • perfide negerdæmon so

 • jeg citeret en sort persons udtalelse på facebook. Nu er man bannet. En person sagde ” that is why black people call those BLM people for niggers” citat slut. Banned=de er rasister


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //