»Tid til at dø« – afrikaner henrettede småbørnsfar i Miami

USA: Afrikaneren Tamarius Blair Davis Jr. skød en småbørnsfar ihjel, da han forsøgte at beskytte sin etårige søn, som drabsmanden rettede en pistol mod.

Dustin Wakefield. Billede: Facebook.

Tidligt onsdag aften lokal tid blev småbørnsfaderen Dustin Wakefield henrettet af den afrikanske Tamarius Blair Davis Jr. på en udendørs café i Miami, Florida.

– Denne fyr kom ind med en pistol som han viftede med og sagde, at det var tid til at dø. Han rettede pistolen mod Dustins søn, og Dustin sagde »han er kun en dreng« og stillede sig mellem sin søn og drabsmanden, som derefter skød ham. Han skød ham flere gange, mens han lå på jorden, fortæller offerets onkel Mike Wakefield til Miami Herald.

Umiddelbart efter skyderiet blev drabsmanden fanget på film, da han stod på stedet og dansede, omgivet af skrig fra rædselsslagne tilskuere.

Davis flygtede fra stedet og blev senere fundet storsmilende, liggende på jorden i en gyde. Han lod sig pågribe af politiet. Han forklarer hans handlinger med at sige, at han var høj på svampe og følte sig mægtig.

Efter mordet har hans onkel startet en GoFundMe-kampagne. På nuværende tidspunkt har folk sendt mere end 200.000 dollars ind for at støtte den nu faderløse familie.

Kilde:
Fox News

Læs også:
Majoriteten af alle masseskyderier i USA er begået af sorte
FILM: Ældre hvide mennesker bliver mishandlet af sort plejepersonale
USA: Drabsmænd går fri fordi sorte politiadvokater ikke ønsker at møde op på arbejde


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • rip Dustin Wakefield

  • Læs Turner Dagbøgerne.

  • Hver evig eneste dag.

    https://t.me/everyday1350


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //