»Tyskland« forbyder Nordadler

MENINGSUNDERTRYKKELSE: For tredje gang i år forbydes en nationalistisk organisation i Tyskland. Denne gang gælder det Nordadler.

Den tyske nationalistiske organisation Nordadler blev i går forbudt i det, af de allierede okkuperede, Tyskland. Beslutningen blev annonceret af indenrigsminister Steve Alter.

Politiet gennemførte razziaer i fire tyske delstater mod personer, der mistænkes for at tilhøre Nordadler: Nordrhein-Westfalen, Sachsen, Brandenburg og Niedersachsen.

Dette er tredje gang i år, at en såkaldt »højreekstremistisk« gruppe forbydes af lakajregeringen i Berlin.

Det var på Twitter, Steve Alter annoncerede beslutningen.

Alter skriver, at Nordadler primært agerede på internettet.

Højreekstremisme og antisemitisme må heller ikke være på internettet.

Ifølge indenrigsministeriet tilkendegav gruppen sig den nationalsocialistiske ideologi.

Gruppen eksisterede også under fire andre navne, som alle henviste til en »stil«, som nogle måske forbinder med det længe opløste tyske parti NSDAP; såsom Volk, Völkische Revolution, Völkische Jugend, Völkische Gemeinschaft.

Ministeriet hævder også, at Nordadler planlagde at bosætte sig i små byer på landet og skabe nationalsocialistiske samfund sammen med ligesindede.

I 2018, da staten udførte razzia mod nogle af medlemmerne af Nordadler, fortalte lederen til systemmedier, at han så sig selv som en nazist.

I januar blev gruppen Combat 18 Deutschland forbudt. I marts blev Geeinte deutsche Völker und Stämme forbudt.

Nogle kommentarer på Twitter synes, at politikken er skæv. Peter Ostermann undrer sig over, hvornår man overhovedet agter at forbyde venstreekstreme organisationer, men denne kommentar mødes med en vis mangel på forståelse.

I stedet for at forbyde venstreekstremistiske organisationer modtager flere sådanne voldsfremmende organisationer i Tyskland kontinuerlig økonomisk støtte fra regeringen.

Relaterede artikler:
Angela Merkel gav Antifa-supporter 1 million euro
Jødiske lobbyister: Gør Tysklands nederlag under Anden Verdenskrig til national helligdag


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //