Vestens regeringer erklærer deres støtte til terrorstaten Israel

SAMFUND: Iblandt de vestlige regeringer som har erklæret deres støtte til terrorstaten Israel findes den danske. Statsminister Mette Frederiksen har udtalt, at ”vi støtter Israel og landets ret til at forsvare sig selv”.

Statsminister Mette Frederiksen. Foto: President.gov.ua, CC BY 4.0 via Wikimedia Commons

Efter at Hamas begyndte deres modoffensiv mod den illegitime terrorstat Israel i forrige weekend, efter utallige provokationer og overgreb fra zionisterne, har hele den politiske elite i Vesten udvist deres støtte til Israel og jøderne.

Zionismens jerngreb om USA

Den amerikanske præsident Joe Biden har allerede erklæret sin ubetinget støtte til Israel, doneret ammunition og luftforsvarsforsyninger, samt sendt deres største hangarskib til området, og lovet at sende et mere inden for kort tid. Denne støtte har været langt hurtigere og mere omfattende end det var tilfældet for Ukraine på trods af, at den jødiske US Secretary of State Antony Blinken selv påstår, at Israel ikke behøver støtten.

Under en pressekonference mellem Antony Blinken og den Israelske premierminister forklarede Blinken, at han ikke bare mødte op som en amerikansk embedsmand, men også som jøde. Derefter løg han endnu engang om, at hans stedfar overlevede holocaust i et forsøg på at skabe medlidenhed for jøderne og dermed skabe opbakning til deres krig. Derefter begyndte han at forklare omfanget af støtten fra USA til Israel.

“Det budskab, som jeg bringer dig, er dette: du kan være stærk nok på egen hånd til at forsvare dig selv – men så længe Amerika eksisterer, vil du aldrig nogensinde være nødt til det. Vi vil altid være der, ved din side. “

“Det er den besked, som præsident Biden afleverede til premierministeren fra det øjeblik, denne krise begyndte. Det er den besked, som jeg og mine andre kolleger i regeringen har leveret til vores israelske modparter på daglig – endda hver time – basis. “

“Det er det budskab, jeg bringer med mig til vores diskussioner i dag, og det er det, jeg vil bekræfte, når jeg mødes med medlemmerne af Israels nydannede nationale nødregering. Vi hilser regeringens oprettelse og enhed velkommen og beslutter, at den afspejler hele Israels samfund. Vi leverer på vores ord – leverer ammunition, aflytning for at genopbygge Israels jernkuppel sammen med andet forsvarsmateriel. De første forsendelser af amerikansk militærstøtte er allerede ankommet til Israel, og mere er på vej. “

“Efterhånden som Israels forsvarsbehov udvikler sig, vil vi arbejde sammen med Kongressen for at sikre, at de bliver opfyldt. Og jeg kan fortælle dig, at der er overvældende – overvældende – bipartisk støtte i vores Kongres for Israels sikkerhed. “

Den enorme jødiske indflydelse i USA er ingen hemmelighed. Jødiske magtorganisationer såsom World Jewish Congress (WJC), Anti-Defamation League (ADL) og American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), har enorm indflydelse på både dagsorden og valgene i amerikansk politik gennem donationer til politiske kampagner og gennem deres kontrol over sociale medier samt mere konventionelle medier.

Denne enorme jødiske magt udmunder sig i, at lederne af begge de amerikanske partier kommer med udtalelser såsom den ledende demokrat Nancy Pelosis kom med for leden; ”Amerika ville stadig støtte Israel, selvom vores hovedstad smuldrede til jorden” eller som den ledende republikaner Mitch McConnells udtalte fornyligt; ”Jeg står forsat med vores israelske venner i denne mørke time, og gør alt hvad jeg kan for at sikre, at denne gode allierede har Amerikas fulde støtte”.

Til venstre Mitch McConnell. Foto: Drew Angerer, CC BY-SA 4.0. Til højre Nancy Pelosi. Foto: John Harrington, Public domain.

 

Zionismen i Danmark

I Danmark har langt de fleste danske politikere også givet udtryk for deres støtte til terrorstaten Israel. Særligt er det værd at nævne Statsminister Mette Frederiksen og Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen. De deltog begge i en mindehøjtidelighed ”for ofrene for weekendens Hamas-angreb i Israel” i Synagogen i København. Her holdt Mette Frederiksen en tale, hvor hun angreb Hamas som brutale og feje, og derefter gav hun udtryk for, at de ”danske jøder” aldrig vil komme til at stå alene.

Efter at den danske statsminister endnu en gang havde givet udtryk for hendes loyalitet overfor jøderne, og ceremonien var ovre blev hun mødt af et meget tilbageholdende, men dog kritisk, spørgsmål fra en journalist, som spurgte hvor grænsen er, for hvor aggressivt Israels modsvar skal være, før de ikke længere kan regne med dansk opbakning. Først forsøger Statsministeren at undgå spørgsmålet ved at give det konstant gentaget zionistiske svar, om at Israel har en ret til at forsvare sig selv. Dette svar giver ingen mening, da hele konflikten blev startet af Israel og da Israel konstant forsætter deres overgreb mod palæstinensere. Derefter udtalte statsministeren; ”Det skal selvfølgelig foregå inden for den internationale ret og de regler, der er. Og det er så Israels ansvar at leve op til det”.

Men Israel har allerede brudt den internationale ret og de regler, der er.

Ifølge en gruppe af uafhængige FN-eksperter har Israel grebet til “vilkårlige militære angreb mod det allerede udmattede palæstinensiske folk i Gaza” samt “De har levet under ulovlig blokade i 16 år og har allerede gennemgået fem store brutale krige, som der ikke er redegjort for” og de afslutter ved at sige, at “Dette svarer til kollektiv afstraffelse. Der er ingen begrundelse for vold, der vilkårligt retter sig mod uskyldige civile, hvad enten det er af Hamas eller israelske styrker. Dette er absolut forbudt i henhold til international lov og svarer til en krigsforbrydelse.”

Og dette er ikke noget nyt. I 2022 fordømte FN Israel for brud på menneskerettighederne flere gange end alle lande i hele verden tilsammen. Det ved Statsministeren selvfølgelig godt, ligesom hun ved, at Israel ikke kommer til at overholde krigens love, men hun kommer blot til at kigge den anden vej, hvilket også kan ses ud fra hendes verbale angreb på en anden journalist, som spurgte om statsministen havde tænkt sig at udvise sympati for den palæstinensiske civilbefolkning ligesom hun gjorde for den israelske civilbefolkning.

Hertil svarede statsministeren meget hurtigt og vredt; ”Jeg må indrømme, at jeg synes, at du bidrager til at relativere noget, som ikke er sammenligneligt. Det er Hamas, en terrororganisation, der angriber et demokratisk land, Israel. Og Israel har ret til at forsvare sig selv, og det vil betyde nogle ofre. Og det, at en dansk journalist stiller det spørgsmål, er for mig dybt bekymrende. Og aldeles historieløst”

LÆS OGSÅ: Folketingets formands tale ved 75-året for Israels oprettelse

Udenrigsminister Lars Løkke Rasmussen deltog også under denne såkaldte mindehøjtidelighed i synagogen i København, han bar endda den jødiske hat ved navn kippah på hovedet. Ligesom statsministeren nævnte han Det Jødiske Samfund i Danmark på vej ind til mindehøjtideligheden. Det danske samfund har “stærke tråde til Israel”, lød det fra Løkke.

“De danske jøder har familie og venner derude og er blevet ramt af det her på en meget mere håndgribelig måde end alle os andre. Og det er vigtigt at give dem rygstød,” sagde han.

Han mener ikke, at denne lørdag aften er et tidspunkt for “store politiske taler”.
“Jeg tænker, at i aften er en mindeaften, en mulighed for at udtrykke solidaritet til et land, som er blevet angrebet og ikke mindst til et folk – altså også et dansk-jødisk samfund, som er ramt hårdt af det her,” sagde udenrigsministeren.

Efterfølgende har han givet udtryk for, at den økonomiske støtte Danmark giver til det palæstinensiske selvstyre, som er den officielle myndighed i Vestbredden, bør revurderes. Hvorimod han tydeligt har givet udtryk for dansk støtte til terrorstaten Israel.

Den danske regerings seneste tiltag har været at flytte fregatten Niels Juel til det østlige Middelhav, der ifølge Forsvarsministeriet skyldes “rettidig omhu” set i lyset af den nuværende situation i Mellemøsten mellem Israel og Hamas

LÆS OGSÅ: Spørgsmål og svar om Modstandsbevægelsens holdning til krigen mod Israel


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Søren kam says:

  Jøderne har besat os fuldstændig. Uden brug af en eneste kugle.

 • Søren kam says:

  I øvrigt morsomt som de undlader at beskrive drabene i Belgien som racistiske og som hadforbrydelse osv osv.

 • meget mere en en kugle blev brugt. Mere end 20 millioner tyskere døde i kampen mod den internationale jødedom, så ideen om at de gjorde dette mod os uden modstand er i den grad forkert.

 • Søren kam says:

  Enig på den måde. Men det var ikke kugler fra jødiske soldater der dræbte. Jøderne pressede hele anden verdenskrig igang. Men de får andre til at føre deres krige, de finansiere og styre deres korrupte håndlangere.

 • God artikel

 • Karen Jensen says:

  Wow!! God artikel!! Vi må virkelig få gjort noget imod de der zionister!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //