”Vi har nu drivkraften, kundskaben og viljen til også at kunne vokse i Danmark, og potentialet er stort”

KOMMENTAR: I weekenden deltog Simon Lindberg i Den Nordiske Modstandsbevægelses Aktivistdage i Danmark. Her skriver han om sine refleksioner omkring dette og om etableringen af den danske gren.

Tidligt om morgenen i lørdags drog jeg sammen med kammerater fra Rede 3 over Øresundsbroen mod Danmark for at deltage i organisationens første Aktivistdage i landet nogensinde. Det startede kl. 10 og vi ville være der i god tid inden.

Godt placeret, langt ude på landet, ankom vi til en hyggelig lille hytte omgivet af fantastisk smuk natur. At hytten var udsmykket med Tyrrune-flag bag de sunde danske kammerater, nye såvel som kendte ansigter, gjorde ikke ankomsten værre.

Her skulle vi de kommende 30 timer lære de danske modstandsmænd (og kvinder) bedre at kende, lytte til interessante foredrag og inspirerende taler, samt deltage i kampsportstræning og Modstandsbevægelsens fysiske test for aktivister. Naturligvis var der også en del mad der skulle spises, og en svalende dukkert på den nærliggende strand blev det også til. Weekenden var meget vellykket.

Vi har historisk set haft en del problemer med at få etableret organisationen i Danmark, og der har lagt mange, nogle gange frustrerede, arbejdstimer bag det første store rekrutteringsmøde som vi holdt i efteråret.   Men vi lykkedes dog at hverve en del rigtig dedikerede og ideologisk overbeviste mennesker, som er villige til at ofre sig for at få Den Nordiske Modstandsbevægelse til at slå rod, også i Danmark.

Efter det møde har det taget fart. Næsten 200 aktiviteter er blevet gennemført bare siden årsskiftet, hvoraf nogle af dem har været af rigtig god kvalitet, selv efter svenske standarder. Jeg tænker eksempelvis på aktionen mod den multikulturelle terror-kunst i København, mod den folkefjendtlige ”kunstner” Per Arnoldis udstillinger, affaldsaktionen, samt de mange banneraktioner som er blevet gennemført. Egen propaganda er blevet udviklet, film er lagt op, og flere artikler er begyndt at komme op på Nordfront.dk – en hel del oversætninger fra vores nordiske sider, men også egne artikler. Alt dette har ledt til både massiv medieopmærksomhed og til at medlemsansøgningerne er strømmet ind.

Det var med stor stolthed, både fra min og modtagernes side, at jeg uddelte de første aktivistnåle til dansktalende nordboere. Det meget velorganiserede arrangement var den sidste bekræftelse jeg personligt behøvede før jeg for alvor rigtig kunne erkende, at nu var det lykkedes. Den Nordiske Modstandsbevægelse er i Danmark for at blive!

Med det sagt mener jeg ikke at organisationen inden længe er lige så stærk som i Sverige, Norge og Finland. Jeg mener heller ikke, at vi ikke har nogen udfordringer tilbage, men der er lagt et godt fundament som vi nu kan bygge videre på. Vi har drivkraften, kundskaben og viljen til også at kunne vokse i Danmark, og potentialet er stort.

Sammen med Island, hvor organisationen også vokser, langsomt men sikkert, har vi inden for vore egne række allerede lykkedes med visionen om at forene Norden. Vi er ikke fem organisationer i fem forskellige lande som samarbejder med hinanden. Vi er én og samme organisation som opererer indenfor den vision, som allerede forener Norden.  Engang sagde Emil Hagberg, at de fem grene af Den Nordiske Modstandsbevægelse kan symboliseres som fingrer, og at disse tilsammen udgør en knyttet hånd. Den knyttede hånd som vil smadre dagens folkefjendtlige regimer, for siden at opbygge en ny stærk stat, hvor det nordiske folks overlevelse og frihed står sikret i tusinde år fremover!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Godt skrevet. Og Modstandsbevægelsen har i sandhed slået stærke rødder i Danmark!

 • Martin H says:

  Dejligt at Danmark også melder sig ind i den fælles kamp for et frit Norden.

 • Johan G says:

  Gleder meg å vite at Motstandsbevegelsen nå også er etablert i vårt naboland Danmark! Sammen skal vi trosse trollet og gjenerobre Norden! Fremover kamerater!

 • Hvordan kan I tillade ker, at kalde jer modstandsbevægelse. Det er I på ingen måde berrettiget til😡

  • Vi er den eneste modstand til det etablerede system, og den globale zionisme der regerer over os. Derfor er vi Den Nordiske Modstandsbevægelse!

  • Kristian says:

   Systemet er kontrolleret af jøder, den eneste klasse af mennesker som ikke må kritiseres. Vi er dissidenter fordi at vi kritiserer jøderne og deres lakajer. Vi er modstandsmænd fordi at vi aktivt går imod vores besættere og kæmper for det nordiske folks frihed. Det er uheldigt at vi bliver forvekslet med de mordere som i koldt blod og uden fortrydelse myrdede tyske værnesoldater under 2. verdenskrig.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //