16-årig pige ville blot være venlig da afrikaner blev nærgående

MULTIKULTUR: En forælder til en 16-årig pige i Hjørring deler sin bekymring over racefremmed og nærgående mænd i den nordjyske by.

Den bekymrede forælder til en 16-årig pige fra Hjørring delte tidligere på ugen sin bekymring om en nærgående afrikansk mand på Facebook.

Avisen Nordjyske informerer om flere tilfælde af denne form for grænseoverskridende adfærd.

Den 16-årige pige blev ifølge den bekymrede forælder stoppet af en 20-25-årig afrikansk mand på en mørk cykel iført mørk cykelhjelm med en sort hue indenunder, sort regnjakke, sorte bukser, sorte handsker. Afrikaneren var cirka 175-180 cm høj og almindelig af bygning.

Afrikaneren taler flydende engelsk og spørger pigen om vej til forskellige steder i byen. Han fortæller, at han er fra Afrika og har boet i Danmark i et år og gerne vil have venner. Den unge pige er ifølge forælderen opdraget til at tale pænt med folk, så det gør hun. Til at begynde med er afrikaneren rigtig flink og taler om helt almindelige ting. Han bliver ved med at opholde den unge pige ved at fortælle om sig selv, hvor han har boet og at han er fraskilt. Senere spørger han ind til hende. Han spørger, om hun har en kæreste, går til sport, kan lide alkohol, og om hun har fridage hvor de kan mødes. Afrikaneren siger, at han ofte sidder på en bænk i byens park og kigger på børn, og at han før har set hende i parken, og at hun er meget smuk.

Den unge pige bliver bange da afrikaneren bliver personlig og hun begynder at gå fra stedet og siger, at hun skal hjem. Afrikaneren forsøger at forhindre pigen i at gå. Han tager sine handsker af og griber lynhurtigt fast i pigens ene hånd, mens han siger, at han kan håndaflæse.

Den unge pige kunne heldigvis vriste sig fri og flygter fra stedet. Afrikaneren følger efter med sin cykel inden pigen råber til ham, at hun er bange og at han skal stoppe. Hun råber 5-6 gange inden afrikaneren giver op.

Den bekymrede forælder afslutter sit opslag ved at skrive, at der heldigvis ikke skete noget i mødet med multikulturen, men at vedkommende er bekymret for, om afrikaneren antaster andre og til sidst bliver vred over at blive afvist.

Relaterede artikler:
Nyt studie: 60 % af voldtægtsmænd har udenlandsk baggrund
Skoles skrivelse til forældre: Bekymring over reel risiko for voldtægt af skolebørn
Voldtægtsepidemien har ramt Danmark


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //