92 år gamle Ursula Haverbeck får yderligere 1 års fængsel for tankeforbrydelse

MENINGSUNDERTRYKKELSE: 92-årige Ursula Haverbeck dømmes til 1 års fængsel for at have forholdt sig kritisk til de allieredes version af historien. Haverbeck blev løsladt for blot en måned siden efter et 2-årigt fængselsophold for lignende «lovbrud».

Ursula Haverbeck, 92 år, må afsone endnu en fængselsstraf for såkaldt tankeforbrydelse. Skærmdump: YouTube.

Historierevisionisten Ursula Haverbeck (92) er endnu en gang blevet dømt for at være kritisk over for den officielle version af historien om Anden Verdenskrig. Fredag ​​dømte distriktsretten i Tiergarten Haverbeck til et års fængsel.

For næsten en måned siden blev Haverbeck løsladt fra en fængselsstraf på to og et halvt år, også for at være kritisk over for de allieredes version af historien, den såkaldte «jødeudryddelse».

LÆS OGSÅ: Holocaust – en tvangsfodring med fabrikeret historie

Den nye retssag startede den 17. november. Anledningen til tiltalen var et videointerview, hvor hun påpegede, at der ikke havde fundet nogen udryddelse af jøder sted. Anklageren hævdede i retten, at «udryddelsen er en historisk kendsgerning», på trods af at der ikke findes noget bevis for en så alvorlig påstand.

På trods af Haverbecks alderdom og mindre «forbrydelse» besluttede distriktsretten at dømme hende til fængsel.

– Hun handlede bevidst. Hun er interesseret i at sprede nationalsocialistiske ideer. Hun kan føle sig som en martyr, acceptere opfattelser og fængsel, sagde dommeren i en udtalelse.

Læs også:
Op mod en fjerdedel af unge amerikanere tror ikke på “Holocaust”
Krematorium bekræfter: «Holocaust»-matematikken holder ikke!
Stadig flere begynder at tvivle på de allieredes krigshistorie og påstand om «holocaust»

Kilder:
Bild
Frihetskamp


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Virkelig….? Det var da uheldigt for hende at hun ikke var en perker og kørte en 5-årig ihjel. Så var hun da sluppet langt nemmere.
    Hvad er det egentlig for en lov og regering vi er ude i her? Hvis jeg siger at året er 1665 bliver jeg så sendt i fængsel for at sige det? Eller at jeg synes himlen er mere grøn end blå? Hvor ligger den egentlige forbrydelse her?


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //