Black Lives Matter købte herregård i helhvidt område til 45 millioner

NYMARXISME: Det tidligere hovedkvarter for kommunistpartiet i Toronto, Canada, blev for nyligt købt af BLM via en ekstern velgørenhedsorganisation med overførte BLM-midler.

BLM-tilknyttet organisation købte ejendommen i Toronto. Skærmbilede: Youtube.

En af grundlæggerne af den anti-hvide nymarxistiske sorte oprørsbevægelse Black Lives Matter, kendt for at spille på godhed og »social retfærdighed for sorte«, mens de sorte river hele bycentre ned, marxisten Patrisse Kahn-Cullors, blev ekskluderet fra BLM sidste år, efter hun havde købt villaer for 30 millioner til sig selv, blandt andet for indsamlede BLM-midler. Et eksempel er en stor ejendom til en værdi af 12 millioner i Los Angeles, i et helhvidt velstående område i Topanga Canyon.

New York Post afslører nu, hvordan BLM´s midler blev brugt til at købe fast ejendom, hvor enorme summer blev overført til en ekstern velgørenhedsorganisation, »M4BJ«, skabt af Patrisses lesbiske kone, Janaya Kahn.

En af ejendommene erhvervet af M4BJ er kommunistpartiets tidligere hovedkvarter i Toronto, Canada. En stor herregård på 10.000 kvadratmeter til svimlende 45 millioner kroner. Ejendommen er nu kendt som »Wildseed Center for Art and Activism« og ligger desuden i et område, hvor langt de fleste beboere er hvide.

Ifølge New York Post har flere valgt at forlade velgørenhedsorganisationen, efter det blev kendt, at midler, der blev tappet fra BLM-bevægelsen, blev brugt til at købe ejendommen, der ifølge BLM skal bruges som et sort etniskdyrkende samfundshus, for at fejre sortheden.

Disse farvefremmende raceudsagn fra BLM kan høres mellem 2:48-4:00 og mellem 8:34-9:00 i dette klip:

Læs også:
BLM-leder starter nyt parti – vil gøre hvide mennesker til slaver
Jøder og afrikanere allierer sig i anti-hvid kulturprojekt
BLM-indsamlinger håndteres af gruppe med dømt jødisk terrorist i spidsen

Kilder:
New York Post
Fria Tider
Wildseed Centre


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //