BLM-indsamlinger håndteres af gruppe med dømt jødisk terrorist i spidsen

BLACK LIVES MATTER: Den anti-hvide sort-magt-bevægelse Black Lives Matter, BLM, har koblinger til 60’ernes kommunistiske terrorisme. Den dømte jødiske terrorist Susan Rosenberg sidder i bestyrelsen for venstregruppen, som officielt håndterer donationer til BLM.

Susan Rosenberg, en dømt terrorist sider i bestyrelsen for Thousand Current, som håndterer donationer til BLM. Skærmdump: YouTube.

Den anti-hvide sort-magt-bevægelse Black Lives Matter, BLM, der samarbejder med den venstreekstreme Antifa i sine forsøg på at destabilisere den vestlige verden, finansieres i vid udstrækning gennem donationer. Donationer, der er foretaget på BLMs websted, håndteres af den venstreorienterede gruppe Thousand Current, hvor den dømte terrorist Susan Rosenberg sidder i bestyrelsen, skriver Washington Examiner.

Rosenberg stod som næstformand for bestyrelsen på gruppens hjemmeside, indtil den blev taget ned, efter at tænketanken Capital Research Center blev opmærksom på sagen. Dog findes den i et arkiv på nettet.

Susan Rosenberg er en trænet jødisk terrorist, som i 60’erne var aktiv i den radikale venstre-revolutionære militante gruppe kendt som May 19th Communist Organization som senere sluttede sig til terroristgruppen Weather Underground.

Tidligere har Alicia Garza, en af ​​de tre grundlæggere af BLM, gentagne gange erklæret, at den dømte politimorder og eftersøgte indenlandske terrorist, Joanne Chesimard, også kendt som Assata Shakur, er en af ​​hendes vigtigste inspirationskilder.

Rosenberg mistænkes for at have hjulpet Shakur, der er på FBI’s liste over mest eftersøgte terrorister, med at flygte fra fængslet.

Rosenberg blev dømt til 58 års fængsel og afsonede 16 år, før hun blev benådet i 2001 af daværende præsident og filosemit Bill Clinton.

Læs også:
Over 400 jødiske organisationer i USA støtter BLM
Jøden George Soros finansierer bevægelsen »Affinansier Politiet« i USA
Oprørsstøtter i USA finansieres af Soros – og skattebetalere


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //