Der Dritte Weg poserer med Antifa-banner – efter kæphøj udfordring på Instagram

TYSKLAND: En gruppe antifacister udfordrede offentligt det nationalistiske parti Der Dritte Weg til et opgør ved at posere med et banner. Nu viser Der Dritte Weg stolt det beslaglagte banner frem.

Antifacister udfordrede Der Dritte Weg og mistede deres banner. Klik for at forstørre.

Instagram-kontoen revolutionaere_linke_re, der udsender antifascistisk hadepropaganda fra Tyskland, offentliggjorde for nylig et indlæg, hvor en gruppe maskerede mænd holdt et banner op med beskeden »III Weg – Giv op!«.

Indlægget var en udfordring til det nationalistiske, socialistiske og revolutionære parti Der Dritte Weg – en organisation som står Den Nordiske Modstandsbevægelse nær.

Det antifascistiske banner er nu vist på billeder, hvor Der Dritte Wegs partimedlemmer poserer med det. Man har også slettet ordet »euch« og erstattet det med »sich« , så meddelelsen bliver »III Weg står stolt!« . Billederne viser også et banner, der opfordrer til et møde den 1. maj i den saksiske by Zwickau – en by, hvis befolkning i 2016 jagede landets finansminister ud, der forsøgte at holde tale for dem, mens de råbte »forrædere!«.

Præcis hvordan banneret endte i Der Dritte Wegs hænder er ikke klart, men man kan antage, at partiets krigere accepterede udfordringen.

Kontoen revolutionaere_linke_re har i skrivende stund slettet indlægget med udfordringen.

Læs også:
Der Dritte Weg demonstrerede i Berlin
Den Nordiske Modstandsbevægelse mødtes med Der Dritte Weg
Vera Oredsson blev interviewet af Der Dritte Weg


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Smukt!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //