Ervin Kohn vil indføre diktatur i demokratiets navn – SV hægter sig på

JØDESPØRGSMÅLET: Jøden Ervin Kohn har igen sat gang i en kampagne, hvor han opfordrer til forbud mod politisk opposition i Norge. Socialistisk Venstrepart (SV) har hægtet sig på og er nu i færd med at formulere et forslag, som om kort tid vil blive fremlagt for Stortinget.

Meme. Freddy André Øvstegård til venstre og Ervin Kohn til højre.

Med den samme gamle skræmmepropaganda fortsætter jøden Ervin Kohn, leder af det jødiske trossamfund og vicechef for Antirasistisk Senter i Norge, med at opfordre til forbud mod det, som han selv kalder “racistiske og nazistiske organisationer.” Med sig på holdet har han fået parlamentarisk repræsentant for Socialistisk Venstreparti, Freddy André Øvstegård, som ser ud til at have en slags personlig vendetta mod Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Øvstegård vil på vegne af partiet SV fremlægge et forslag for Stortinget, der åbner op for yderligere kriminalisering og forbud mod politisk opposition.

– Forbud er kontroversielt, men vi mener, det er nødvendigt med lovgivning, der forbyder nazistiske organisationer, som træner til vold og fremmer vold, siger Freddy André Øvstegård, SVP’s repræsentant i Stortinget.

– Med udsagn som “træner til vold og fremmer vold” forsøger Øvstegård at dreje sandheden, for at male et billede af Modstandsbevægelsen som en farlig organisation, og dermed bruge dette som en undskyldning for sit ønske om at forbyde politisk opposition i Norge. Hvad Øvstegård imidlertid ikke fortæller er, at der trænes til selvforsvar (!), eftersom Modstandsbevægelsen er særlig sårbar over for voldelige angreb fra venstrefløjen. Eventuel vold skyldes derfor, at Modstandsbevægelsen af venstrefløjen tvinges til modangreb, og altså ikke omvendt, fortæller Tommy Olsen, chef for den norske gren af den Nordiske Modstandsbevægelse.

Jøden Ervin Kohn har længe drevet lobbyvirksomhed for at forbyde politisk opposition i Norge, og især enhver gruppe, som kritiserer fjendtlige jødiske aktiviteter i landet. Efter en enkelt episode i Tyskland, hvor en mand skød mod en synagoge, prøver Kohn nu at slå politisk mønt på hændelsen ved endnu en gang at opfordre til at forbyde al “højreekstremisme” og “antisemitisme”.

LÆS OGSÅ: Barbara Spectre i nyt projekt for skabelsen af en fælles jødisk fremtid

Uden grænser for frækhed bruger jøden Ervin Kohn ord, som “beskytte demokratiet”, når han taler for indførelsen af ​​diktatur i Norge og fratager den politiske opposition retten til ytringsfrihed, forsamlingsfrihed og demonstrationsfrihed i eget land.

Kohn ønsker et forbud for blandt andet at give politiet myndighed til at stoppe politiske demonstrationer og peger derefter på Den Nordiske Modstandsbevægelses demonstration i Kristiansand, 2017. En demonstration, der oprindeligt var planlagt til at blive afholdt i Fredrikstad, men senere blev flyttet til Kristiansand, eftersom politiet forbød demonstration i Fredrikstad af frygt for voldelige moddemonstranter.

Arshad Jamil fra Muslimsk Dialognettverk (MDN) støtter også jøden Kohn i hans forslag om kriminalisering af “racisme og had”.

– Jeg støtter Ervin Kohn, når det kommer til at forbyde organisationer, der er ved at opbygge et destruktivt samfund. Der er forskel på ytringsfrihed og  hadefulde ytringer, og vi er nødt til at få klarhed over, hvor grænsen går, fortæller Jamil til Vårt Land.

Et forbud mod organisationer, der spreder “had og konspirationer og opfordrer til vold”, kan vise sig nødvendigt, mener han.

Tommy Olsen forklarer overfor Frihetskamp, at globalisterne har kriminaliseret kritik af globalisme og kulturmarxisme ved at indføre den orwellske lov mod “hadkriminalitet”. Som følge af dette vover mange ikke at stå frem og erklære sig uenige med globalisternes politik.

– Had, det vil sige kritik og uenighed, er allerede kriminaliseret og stigmatiseret som et resultat af deres tanker og handlinger. Den orwellske lov “hadkriminalitet” bruges i vid udstrækning, og udelukkende, mod deres politiske modstandere, det vil sige dem, der vover at kritisere deres politik og aktiviteter. Når nationalister benytter sig af deres menneskerettigheder ved at udtrykke deres meninger, uanset om de er offentlige eller på sociale medier, råbes der i kor at det er “hadkriminalitet”, hvorved politiske modstandere sendes på anklagebænken i deres retssal for at få en straf. De har skabt et diktatur og er uhøflige nok til at betegne sig selv som “beskyttere af demokrati”, siger Tommy Olsen.

Læs også:
Jødisk leder: Slagteloven er antisemitisk
Er kritik af homolobbyen hadforbrydelse?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Asbjørn Nielsen says:

    De laver kun disse love, fordi de ved, at vi ville få folket med os, hvis vi blot kunne tale med dem uden løgnagtige medier som mellemmand. De er bange og med god grund, for befolkningen begynder at lytte.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //