FN erklærer krig mod »farlige« konspirationsteorier: »Verden er IKKE styret af en hemmelig global elite«

GLOBAL ELITE: De Forenede Nationer har erklæret krig mod konspirationsteorier og beskriver stigningen i konspirationstænkning som »bekymrende og farlig«. FN advarer også om, at George Soros, Rothschilds og staten Israel ikke må forbindes med nogen »påståede konspirationer«.

FN ønsker at bekæmpe stigningen i konspirationstænkning gennem en værktøjskasse til offentligheden med, der skal bruges til at »prebunke« og »debunke« enhver, der vover at antyde, at verdensregeringer er alt andet end fuldstændig ærlig, oprigtig og gennemsigtig.

UNESCO er gået sammen med World Jewish Congress, Twitter, og Europa-Kommissionen for at lancere kampagnen kaldet #ThinkBeforeSharing: Stop spredningen af ​​konspirationsteorier.

FN vil have dig til at vide, at begivenheder IKKE er »hemmeligt manipuleret bag kulisserne af magtfulde kræfter med negative hensigter«, og hvis du støder på nogen, der tror, ​​at den globale elite konspirerer for at konsolidere magten og diktere globale begivenheder, skal mener de, at du skal handle.

Ifølge UNESCO, »hvis du er sikker på, at du er stødt på en konspirationsteori« på internettet, så skal du  »reagere « straks poste et relevant link til en »faktatjek-websted« i kommentarerne.

Nyheden blev hånet på twitter med flere brugere der påpeger tiltaget som en koordineret kampagne af globale eliter, der skal stoppe spredningen af konspirationsteorier om at globale eliter diskutere deres planer.

KILDE:
NewsPunch

LÆS OGSÅ:
World Jewish Congress med løgnevideo om Modstandsbevægelsen
World Jewish Congress: Forbyd Modstandsbevægelsen og slå hårdt ned på deres demonstrationer!
Systemkritiker om politisk censur – hvem står bag?
Jøder klynker over Bitchute og vil have tjenesten lukket ned


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lige så snart man ikke deler deres meninger, er man en forbryder. Der er forskel,på en forbryder og en kriminel, og FN, og så FN…😤 og deres halvhjertet meninger om et menneske. De må sandelig have det svært, og så kan de ikke engang redde en verden for sygdom og ødelæggelser. Vi skal tolerere jeres distance til et egoistiske forslag, der i sig selv ikke gennem fokuseret på det felt FN burde stå for. Istedet, begiver i jer kraft edme til at tryne folket med jeres egne holdninger. Er det dukker i leger med, eller fornøjer i jer med mennesker med blod og tårer. I har en distance til en ting, og det er og bliver jeres egne celler i det hovedet i bilder jer selv ind i kan være bekendt at udligne et befolkning med. En ting lover jeg jer. Jeg nægter sateme at have forbindelse eller kendskab til jeres såkaldte Indoktrinering. I brude simpelthen ikke have en plads i solen.
  Pink Floyd kommer selv med udtalelser med de hundehoveder der vil styrer os med en slags play or leave, og man skal stå tidlig op for at nå jer, FN. I det hele taget, så forarges jeg og andre over jer.
  Ved FN hvad fine og rige folk er??? Det sku da rigtig. Det havde jeg helt fuldstændig glemt. I nasser og fravælger deres ret til at være frie mennesker. De skal ordne en virus for de midler, FN egenligt burde finansiere. MEN, ikke engang det kan i, næhhhh…Tager fra de rige og giver til de fattige, og igen, så skal vi andre have så meget tillid, da vi bliver banket, voldtaget, røvet, franarret midler, vader ind i private hjem. Men, FN kalder det for Antisemitiske myter og fjendebilleder. Så er den klaret, folkens…hvo’ inte vover inte vinder. Og, de kan med deres militære, vogternes gedebukke, der stanger selv den bedste stregspille, frigive alt håb for dem der ser verden med andre øjne. Krig eller frihedsberøvelse er ikke altid den bedste trussel, men en falliterklæring. Så kan man jo så diskutere om hvorvidt deres fornægtelser kan ramme, i den sidste ende. For en ting er helt sikkert. Den verden vi lever i, kommer altså ikke af sig selv og slet ikke for sig selv. Men, jeg bliver ikke en del af jeres, FN’s benægtelse af livet og slet ikke måden den føres frem på. I bærer på lille hjerne og handler med militære formål, og et sundhedssystem, der ikke er egnet til os, almindelige mennesker.
  Pas på, det er en farlig vej FN 😡

 • SHUT IT DOWN! ! !

  De er sørme desperate over, at Internettet stadig nogenlunde frit kan tilgås af os. De gør naturligvis ALT for at kontrollere det, – især i de sidste par år, – med udbredelsen af GOOGLE og dets talrige ‘services’, der snart kvæler det organiske internet — og med at overvåge og influere samtalerne på det “offentlige torv” med FACEBOOK, WHATSAPP, INSTAGRAM og endda FREMSTILLE samtykke fra folk, når de censurerer, og manipulerer med virkeligheden gennem deres talrige “nyhedskanaler”, både lokalt her i DK – men så sandelig også verden rundt.

  Selv dét er ikke godt nok for stjernepsykopaterne; de vil jo helst have, at vi skal gå rundt og gentage indholdet -ord for ord-, fra vores google søgninger SIDE 1, vi skal nyde YouTubes rekommanderede woke bræk (se engang hvilket videoaffald, der bliver anbefalet, hvis man ikke er logget ind), – vi skal gå rundt og bekymre os over TV2s og DRs evendelige frygtproganda, men vi har dog fået tilladelse fra een af deres hånddukker (Mette F) til at ‘NYDE EN GOD SOMMER’. Åh tak!

  Meget belejligt pryder gøgleren Alex Jones netop nu samtlige overskrifter verden rundt med, at han skal BETALE (mindst) 4+ millioner dollars til ‘forældre til barn, der blev dræbt i skoleskyderi,’ fordi han er ‘kommet med falske påstande om, at skoleskyderiet var et fupnummer’. (TV2)
  Forældrene har åbenbart fået ødelagt deres liv efterfølgende af Jones’ gøglerier.

  AHA!
  Se, hvordan dét at stille spørgsmål ved mediecirkusser kan ødelægge liv! Det er sørme godt censurmaskinen har folk som Jones, der er fuldstændig ‘unhinged’, så folk kan lære at tie lidt mere stille på Internettet (og helst også i det virkelige liv)! Vi må hellere snarest muligt sikre os, at folk logger ind på vores services med FULD ID, fotos og underbuksstørrelse, så vi kan censurere, slette og straffe de folk, der ikke kan lære at “tale ordentligt”. /s

  Det er også meget sjovt, hvordan karkerlakkerne på deres polerede medieforsider SELV fremstiller alt det lort de har lavet – med tårer i øjnene, for at få sympati fra hr og fru clueless.

 • ConservativeRevolution says:

  Tak for denne artikel, som samler trådene og blotlægger jødisk magts undertrykkende natur.

  Jeg tillader mig endnu en gang at reklamere for en fin Bitchute-kanal.
  Jeg vil gerne dele en playliste med Johnny Rebels sange og håber i derude får en herlig hvid dag:
  https://www.bitchute.com/playlist/amaOZQ8XQndN/

 • Det er alt sammen hidden deep state (CIA) agenda, om det er FN, NATO, FE, PET, politiet eller sågar din nabo der angriber dig, så udspringer det alt sammen fra The CIA:
  https://m.youtube.com/watch?v=kG_GJTJmjxQ
  Jeg har været Targeted Individual hele mit liv.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //