Forsker: Etniske svenskere i mindretal i deres eget land om 45 år – derefter begynder folkedrabsfasen

BEFOLKNINGSUDSKIFTNING: Når etniske svenskere ender i mindretal i deres eget land om 45 år, risikerer man at den uigenkaldelige etniske udryddelsesproces starter, forudsiger en professor emeritus i systemanalyse, der har lavet et kohortestudie på den nordiske demografiske udvikling.

Kyösti Tarvainen er professor emeritus i systemanalyse ved Aalto Universitet i Helsinki. Han har studeret den demografiske udvikling i Sverige, Norge, Danmark og Finland i ti år med en standard demografisk metode: den såkaldte kohort-komponent-metode, som er kendt for sin evne til – givet det korrekte input – at generere relativt nøjagtige demografiske prognoser.

Tarvainens undersøgelse viser for Sverige, at etniske svenskere med uændret indvandring vil være i mindretal i deres eget land i 2065.

Når etniske svenskere er i mindretal, forudsiger Tarvainen, at befolkningsudskiftningen hurtigt vil tage til: Et flertal af befolkningen med fremmed baggrund vil yderligere lette indvandring for de forskellige etniske grupper.

Etniske svenske samfundsforvaltere som ingeniører, administratorer, forskere og forretningsmænd kommer, mener Tarvainen, gennem utrætteligt og ofte uselvisk arbejde til at sikre, at nationens økonomi og sociale struktur ikke kollapser – blot for at se, at disse udhules for deres »svenskhed«.

Det svenske samfund og den svenske kultur kommer, når deres skabere og bærere havner i mindretal, gradvist til at miste deres ledende position i nationen. »Folket, der bærer staten« – vil blive udryddet.

 

»Det er stadig muligt at vende udviklingen!«

Samtidig mener Tarvainen, at den beskrevne demografiske udvikling stadig kan stoppes – selvom vi er »i den ellevte time«.

Der kræves dog radikale og hurtige ændringer, hvor det første skridt er, at nordboere ubetinget, seriøst og uden skyklapper begynder at diskutere masseindvandring fra den tredje verden og »bevarelsen af ​​vores nationalstater«.

Tarvainen mangler dog en vision om en samlet nordisk stat som erstatning for de eksisterende nationalstater. Her er altså ikke den forenede nordiske stat, som Den Nordiske Modstandsbevægelse betragter som det befriede nordiske folks naturlige hjem og beskytter.

Læs også:
FILM: Kalergi-planen – Det hvide folkemord?
Til Kamp mod folkemordet – del 1
Til kamp mod folkemordet! – del 2
Expo: »Der findes ingen svenskere – altså kan de ikke blive udskiftet«
Medikamenter skal få os til at acceptere folkemordet
EU sagsøger Ungarn – kræver at landet åbner sine grænser
George Soros og MasterCard i ny uhellig alliance


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //