I værste fald steriliserer covid-19-vaccinen kvinderne

COVID-19-VACCINE: Læge interviewet om den nye Covid-19-vaccine fortæller om farligheden ved den ikke gennemtestede vaccine, som faktisk ikke er en vaccine.

Dk.dox interviewer lægen og formand for Organisationen til Oplysning om Corona (OOC), Søren Ventegodt om den benyttede Covid-19-vaccine, som Ventegodt mener er yderst farlig. Han mener blandt andet, at vaccinen slet ikke er en vaccine, men genterapi, og nævner at denne form for behandling i dyreforsøg har vist sig at gøre dyrene mere syge efter behandlingen, når de udsættes for virus. Ventegodt meddeler også, at vaccinen kan gøre corona-sygdommen meget farligere, da vaccinen vil forstærke sygdommen i stedet for at neutralisere den, samt forårsage nerve- og hjerneskade. Desuden risikerer kvinder, som modtager vaccinen, at udvikle en immunologisk reaktion mod deres egen moderkage, hvilket betyder at kvinderne kan blive sterile eller mindre fertile.

Til slut fortæller Ventegodt, at vaccinens formål ikke er at forhindre smitte eller dødsfald, men at den blot er et produkt som industrien har skabt for at sælge.

Læs også:
Dagens video: Bio-ekspert advarer mod myndighedernes coronapolitik
Coronavirus er det største fupnummer, der nogensinde er lavet med en intetanende befolkning
Eksperter om Covid-19-vaccine: «Kan sterilisere kvinder»
Bioforsker advarer mod Covid-19-vaccine

Hent Modstandsbevægelsens plakat her:
 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • “MARK OF THE BEAST Makes Its Debut in 2020 as the Untested, Toxic and Unsafe COVID-19 Vaccine”
    http://stateofthenation.co/?p=41277#more-41277

  • Ja og hvorfor går vi i gang med at vaccinere når virussen har muteret? Minkene skulle dø for at vaccinerne ikke skulle miste effekten.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //