Interview med revisionisten Germar Rudolf i podcastet TDS

REVISIONISME: Det amerikanske podcast TDS har for nylig interviewet revisionisten Germar Rudolf.

Det amerikanske podcast TDS (The Daily Shoah) har for nylig interviewet den kendte «holocaust»-revisionist Germar Rudolf.

Rudolf har en kandidatgrad i kemi og har skrevet flere bøger om Holocaust-myten. Rudolf udvidede også Leuchter’s arbejde ved at producere «Rudolf-rapporten» i foråret 1992. «Rudolf-rapporten», der er blevet opdateret og revideret flere gange, fokuserede på de tekniske og kemiske aspekter af de påståede gasninger i Auschwitz og Birkenau.

Rudolf observerede i sine undersøgelser på stedet, at alle aflusningsanlæggene i Auschwitz, Birkenau og Majdanek har én ting til fælles: deres vægge er gennemsyret af farven preussisk blå. Ikke kun de indre overflader, men også de ydre vægge (gennemtrængt) og mørtlen mellem murstenene i aflusningskamrene har også en preussisk blå farve. Intet lignende kan observeres i eller omkring nogle af ​​de påståede gaskamre i Auschwitz og Birkenau.

Rudolf tog også prøver fra de påståede gaskamre og aflusningsanlæg i Auschwitz og Birkenau. Lige som Leuchter’s prøver bærer de påståede drabskamre kun ubetydelige spor af ferrocyanidrester af samme størrelsesorden, som der findes i enhver anden bygning. Imidlertid viste prøverne fra aflusningskamrene alle meget høje koncentrationer af ferrocyanidrester. Rudolf fastslog, at hvis massehenrettelsesgasninger med hydrocyanidsyre havde fundet sted i de påståede gaskamre, ville kamrene i de påståede gaskamre vise lignende ferrocyanidrester som aflusningskamrene. Derfor konkluderede Rudolf, at massegasninger med Zyklon B ikke kunne have fundet sted i de påståede gaskamre i Auschwitz og Birkenau.

Læs også:
»Nazimyrdede« jøder holder stadig Holocaust-forelæsninger i Yad Vashem
Prisbelønnet historiker løj om “Holocaust”
Blogger afslører kendt Holocaustfoto som fup
Jødisk «overlever» står frem som løgner: «Jeg var aldrig i Auschwitz»
Holocaust-kunstner løj om alt
Stadig flere begynder at tvivle på de allieredes krigshistorie og påstand om «holocaust»


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //