«Kan føre til vold og drab» at kalde børn for drenge og piger

KULTURMARXISME: Den skotske sundhedsmyndighed advarer børnehavepersonale mod at kalde børn ved deres rette køn. At gøre det kan føre til vold og drab, ifølge myndigheden.

En tegnet TV-figur fra Canada og Australien om en dreng som overtager en piges superhelterolle og tøj, er en del af nutidens transpropaganda rettet mod børn.

Den britiske sundhedsmyndighed (NHS) i Skotland propaganderer nu for «kønsvenlige børnehaver».

Ledelsen for NHS i Stor-Glasgow og Clyde siger, at nutidens børnehaveuddannelse fører til «kønsstereotyper» og at dette kan have «stor effekt» på børn.

Det nuværende «stereotypiske» sprogbrug med kun to køn og «påtvungne» kønsroller for børn i børnehaver og børnehaveklasser indebærer «en glidebane af øget vold».

NHS skriver i en rapport om situationen, at «under uddannelsen kommer vi til at udforske hvordan holdninger og sprog udgør dele af en glidebane af øget vold som kan lede til fysisk vold og drab».

Ledelsen for NHS opfordrer personalet til at tænke over deres brug at tilsyneladende undertrykkende vendinger som «godmorgen drenge og piger» og beder personalet om at tænke over om det tydeligt fremgår, at personalet ikke gør forskel på drenge og piger når de bliver tiltalt.

NHS’s dokument opfordrer også børnehave personale til at tage kampen mod børn og besøgende i børnehaven, hvis de siger ting som ikke er «kønsvenlige»:

En tilfældig kommentar kan fremstå harmløs, men dens påvirkning […] kan blive enorm og påvirke barnet for resten af livet.

NHS’s rapport har mødt kritik. Stiftelsen Family Education Trust mener, at dele af rapporten har «en meget autoritær tone som i tilfældet om at kritisere forældre hvis de bruger forkert terminologi».

At tale om at det kan føre til vold og drab hvis børn eller deres forældre ikke bruger «kønsvenlige» ord, mener repræsentanterne er ekstremt.

En talsmand for NHS afviser kritikken ved at sige, at retningslinjerne er fleksible og at børnehaveklasser og børnehaver er frie til selv at bestemme hvor langt de vil gå i den angivne retning.

Kønsdysfori er politik i flere lande – samtidigt

Det politiske arbejde med at kønsforvirre skole- og børnehavebørn sker samtidigt i flere EU-lande. I Finland blev der i 2015 præsenteret en håndbog som skulle resultere i ligestillingsplaner.

Satu Elo, undervisningsrådgiver i Finlands nationale agentur for uddannelse sagde, at håndbogen er en «tipsguide».

– Håndbogen er blevet alvorligt misforstået. Ingen har sagt at drenge ikke længere må kaldes for drenge og desuden kan uddannelsesagenturet ikke engang bestemme sådan noget. Håndbogen indeholder tips som kan bruges, hvis skolen eller læreren mangler egne idéer, sagde Satu Elo efteråret 2016.

I Sverige kom man i en statslig rapport frem til samme konklusion som Storbritannien og Finland. Nordfront rapporterede sidste år om, at skoletilsynet i Sverige anser, at børns frie leg kan indebære et problem som bør tages op.

I rapporten står der blandt andet, at «Forskningen viser, at hvis voksne ikke vejleder i legen, så befæster barnehagen traditionelle kønsroller».

Siden juli sidste år er køn også fjernet fra den svenske grundskole. Samtidig startede en udredning om «skolens diskriminering af køn og kønsoverskridende identiteter».

Kilder:
Daily Mail
HBL

Læs også:
Harry Benjamin – Jøden som indførte «kønskorrigering»
Forældre trues når de protesterer over LGBTQ-propaganda i svenske børnehaver
Dokumentar: Det kønsløse samfund


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Fy for den et klamt billede

 • Skotland før i tiden: FREEDOM FOR THE SCOTIISH!!
  Skotland nu: Køns-normer er faarlig for børn

  sikke en drejning verden har taget

 • Børge Hansen says:

  Hvad sker der


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //