Forældre trues når de protesterer over LGBTQ-propaganda i svenske børnehaver

KULTURMARXISME: Nordfront har afsløret, at vidtstrakt propagandavirksomhed for kønsdysfori og LGBTQ-spørgsmålet drives i skoler og børnehaver i svenske Norrköping, med henvisning til kommunens «værdigrundlag».

Nordfronts reporter blev for nyligt kontaktet af en bekymret forældre, hvis fireårige søn går i en børnehave i den svenske kommune Norrköping. Det hele var begyndt med, at et opslag kom op i indgangen til børnehaven, hvor der blandt andet stod:

Her får alle lov til at være den de vil og er! … Vi hjælper hinanden med sammen at udfordre normer, være nysgerrige og have et åbent sind. Det får alle det bedre af. Sammen bygger vi fremtiden til et bedre sted for ALLE at leve i!

Opslaget i børnehaven om, at «alle får lov til at være den de vil og er». Foto: Nordfront (Klik for at forstørre).

Forældreren talte om dette med flere andre forældre, som alle syntes, at det var en mærkelig måde at udtrykke den pædagogiske indstilling overfor børn mellem 1 og 6 år.

Nogle dage senere, fortæller forældreren, kom han fireårige søn hjem og fortalte, at «i børnehaven fik jeg kjole på. Jeg er en pige nu og jeg har en tissekone».

Dette gjorde forældreren, som gerne vil give sit barn en traditionel opvækst, utrolig oprørt og han bed derfor om at få et samtale med børnehavens leder.

I samtalen henviste børnehavelederen til kommunens fastlagte «værdigrundlag», hvor der skal lægges vægt på kønsspørgsmålet og kritik af traditionelle normer. Hun mente, at det ville være «en krænkelse af barnets ønske om at udtrykke sig at hinde sønnen i at klæde sig i en kjole».

Forældreren spurgte da om, hvem som havde fortalt sønnen, at han kan være hvem han vil, og fik svaret, at det havde lærerne i børnehaven gjort; det indgik i kønsundervisningen.

– Hvordan kan et barn bestemme sådan noget? En fireårig forstår vel ingenting om tilhørsforhold til køn?, spurgte den frustrerede far.

Børnehavelederen oplyste om, at «der må findes ligestilling mellem børn og alles lighed».

– Derefter mente lederen, at jeg ikke skulle bekymre mig så meget, for det ville bare gøre det værre for min søn. Hvis jeg derhjemme ville diskutere begrebet køn, og forklare sager fra min synsvinkel, så ville det forværre situationen, fortæller forældreren.

Ved yderligere samtaler med skoleledelsen har denne blot gentaget, at kønsundervisning og LGBTQ-spørgsmål er et krav for børnehaven, ifølge de nationale retningslinjer og UNICEF’s børnekonvention.

Børnehavelederen har også understreget, at forældre som hjemmeskoler sine børn i sager som strider mod disse retningslinjer, kan blive genstand for bekymringshenvendelser til børneværnet.

UNICEF’s børnekonvention som er ophængt i børnehaven. Foto: Nordfront (Klik for at forstørre).

Før Pride-festivallen i Norrköping tidligere på sommeren skulle alle børnehaver også undervises i LGBTQ-spørgsmålet, synge Pride-sange og tegne regnbueflag. At hylde seksuelle præferencer og homolobbyen blev af skolen anset for at være en del af undervisningen for børn mellem 1 og 6 år.

En af aktørerne som tilbyder tilrettelagt materiale for undervisning i LGBTQ-spørgsmål for småbørn, er pseudonymet Herr(genus)Fröken. På sin hjemmeside, skolemagi.nu og på sin Instagram-side lancerer han blandt andet børnebøger med titler som «Eventyr for børn som tør være anderledes» og «Da Herr Normsson traff Hen» (Hen er det kønsløse pronomen som blev indført i Sverige i 2015, han, hun, hen. red.)

En af de kulturmarxistiske bøger for småbørn som udgives af skolemagi.nu (skærmdump).

Forældreren som henvendte sig til Nordfront er i dag ganske opgivende:

– Det er klart at en fireårig ikke begriber LGBTQ- eller kønsspørgsmålet, det er jo knapt at jeg selv gør det. For ham er det bare et spørgsmål om leg i dag. Men hvad sker der om nogle år? Hvilke spor kan denne indoktrinering sætte når han bliver ældre?

Hverken børnehavens leder eller skolelederen i Norrköping kommune har villet kommentere sagen til Nordfront, men henviser til de nationale retningslinjer og værdigrundlaget.

Læs også:
Harry Benjamin – jøden som indførte «kønskorrigering
Hvad er homolobbyen og hvorfor skal den bekæmpes?
Læger og forskere advarer: «Unge kan komme til at fortryde kønskorrigering»
Børn injiceres med kønshormoner i nyt trans-ekperiment
Politisk flertal vil give børn ret til juridisk kønsskifte
Irreversibel kønskorrigerende operation – indgrebet stadig flere fortryder


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Гребаные уроды марксисты. Горите в печи.

  • Det er totalt gak og mishandling af børn i stor stil. Jeg syntes Nordfront skulle sprede denne oplysning til andre , da der ikke er ret mange danskere der læser Nordfront.dk Jeg kan godt se det ret sandsynligt at en person som Lars Kragh Andersen tager denne nyhed op hvis han bliver gjort bekendt med den, hvilket vil gøre denne nyhed meget mere kendt end den er nu. Forbi dette burde være meget mere kendt.

  • Scandinavianheritage says:

    Ville foretrække man grab til handling mod disse kulturmarxister der må være en måde på hvor man kan ramme dem hårdt for det er sku en syg tankegang. Vis det stå til mig skulle de alle sammen spærres inde på en galanstalt for der må sku være noget galt oppe i deres hoveder, når de kan finde på at indoktrinere små børn i deres syge fetish.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //