LGBTQ-lærere inviterede elever til »hemmelig klub«

USA: En 12-årig pige i Colorado fortalte sin mor, at hendes lærer havde inviteret hende med i en homoklub på sin skole, hvor hun blandt andet fik at vide, at hun var transseksuel. »Du skal ikke fortælle din mor om det«, fik pigen også at vide.

På Wellington Middle School i Fort Collins, Colorado, er mellemskolebørn (typisk 6-8. klasse) blevet inviteret til en såkaldt »Genders & Sexualities Alliance club« (GSA), som er LGBTQ-klubber, opstartet af lærere for elever på forskellige skoler og uddannelsesinstitutioner.

Invitationen kom fra en kvindelig vikar, som narrede børnene med løfter om, at det ville blive en »kunstklub«. Men da klubben var på plads, begyndte LGBTQ-propagandaen, hvorefter læreren opfordrede børnene til at »holde mor og far ude af det her«, og at »det, der bliver sagt her, bliver her«.

Hemmeligheden blev afsløret, da en 12-årig pige i skolen brød tavsheden og fortalte sin mor om klubben. Det skyldes, at hun havde det dårligt med, at læreren havde erklæret pigen for transseksuel, og sagt at monogami og heteroseksualitet er unormalt.

Hun [læreren] fortalte min datter, at hvis hun ikke er 100 procent tilpas i sin kvindekrop, er hun transseksuel, har pigens mor fortalt til Fox News.

Hun fortalte børnene, at de ikke kan stole på deres forældre, og at det er i orden at lyve over for dem om, hvor de har været for at kunne deltage i [klubbens] møder, fortsætter moderen.

Organisationen Parents Defending Education har afsløret, at den pågældende lærer hedder Jenna Riep og underviser i »kunst« på Middle School i Fort Collins. Med til mødet med den »hemmelige klub« var også den homolobbyisten Kimberly Chambers, der er chef for organisationen »SPLASH Youth of Northern Colorado«, der blandt andet arbejder for at samle »unge« helt nede fra fem år og op til 24 år.

Poudres skoledistrikt, som har ansvaret for mellemskolen, indrømmer over for Fox News, at de har en sådan »klub«, og at denne »kan være fortrolig«, med andre ord hemmelig.

»Diskussioner i GSA-klubberne kan være fortrolige, eftersom de nogle gange kan være følsomme af natur. For eksempel kan en studerende være ‘sprunget ud’ blandt sine venner, men ikke i resten af samfundet«, skriver man.

Distriktet ønsker dog ikke at kommentere på den enkelte sag og morens kritik af skolen og anfører »familiens integritet« som begrundelse. Det står dog skrevet i en kommentar, at de er »dedikerede til at gøre vores skoler til safe spaces, hvor alle børn kan lære«.

Pigens mor har nu flyttet sin datter til en kristen privatskole og fortæller, at hun har det meget bedre efter skoleskiftet.

Læs også:
»Pride-parade« vises i animeret børneprogram
13-årig »trans« skal gøre modebranchen mere »inkluderende«
Transhood – ny jødiskproduceret tv-serie hvor børn bliver »kønskorrigeret«

Kilder:
Fox News
Parents Defending Education


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //