»Pride-parade« vises i animeret børneprogram

HOMOLOBBYEN: Det amerikanske børneprogram »Blue’s Clues«, med små børn som målgruppe, viser et pride-optog som tegnefilm. Ledsaget af en syngende »drag queen« marcherer homoseksuelle krokodiller og »transseksuelle« bævere forbi.

Det amerikanske børneprogram »Blue’s Clues & You« er beskrevet som et undervisningsprogram for små børn. Forud for homolobbyens såkaldte pride-måned blev der udgivet en video med et animeret »pride-optog«.

Børn opfordres til at synge med den tegnede »drag queen« om alle former for seksuelle afvigelser, alt imens homoseksuelle krokodiller og bjørne og »transseksuelle« bævere marcherer forbi. Overalt viftes der med forskellige varianter af regnbueflaget.

En detalje, der er værd at bemærke, er, at »drag queen«-mikrofonen har en BLM-knytnæve på siden, så produktionen også får et anti-hvidt budskab med i videoen.

Homolobby-sangen hedder »Families go marching«.

Programmet sendes om morgenen på kanalerne Nickelodeon og Nick. Jr. Børneprogrammet er produceret af 9 Story Media Group, der ejes af jøden Strauss Zelnick, og Nickelodeon Animation Studios, som igen ejes af den jødiske mediegigant ViacomCBS.

I skrivende stund har YouTube-videoen næsten lige så mange »kan lide«-tilkendegivelser som »kan ikke lide«-tilkendegivelser, med hhv. 70.256 og 72.838. Kommentarfeltet er blevet deaktiveret.

Læs også:
Børn tvunget til at deltage i »dragshow«
13-årig »trans« skal gøre modebranchen mere »inkluderende«
Børn injiceres med kønshormoner i nyt trans-ekperiment
Transhood – ny jødiskproduceret tv-serie hvor børn bliver «kønskorrigeret»


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det er et samfund i forfald når sådan noget tillades som børnene tv.
    Det er omsorgssvigt hvis du lader dine børn se sådan noget.
    Det vil fortsætte hvis du ikke gør modstand.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //