Modstandsbevægelsens aktion var en stor succes – medierne tavse

REFLEKSION: Den danske chef for Den Nordiske Modstandsbevægelse, reflekterer her over den nylige kampagne mod den parlamentariske »demokratiske« institution.

Fra 28. november og tre dage frem aktionerede Modstandsbevægelsen mod den parlamentariske »demokratiske« institution og den førte liberal-marxistiske politik, som årti efter årti svigter Danmarks folk. Masseindvandring og befolkningsudskiftning, tilladelse af homopropaganda og skyhøje ågerrenter som dråber der flyder fra den parlamentariske demokratiske institution synes at blegne som de værste konsekvenser af denne og dens førte liberal-marxistiske politik, når man i 2022 erfarer, at resten af fremtiden er forurenet med evighedskemikalier, som både er kræftfremkaldende og reducerer enhvers fertilitet. Problemerne hober sig op for vore magthavere og selvom det kræver en vis tankevirksomhed udenom sine daglige regninger og husholdningens planlægning, så er det disse problemer som bliver parlamentarismens ende og Modstandsbevægelsens sejr. 

I fire dage fra d. 28. november til d. 1. december gennemførte Modstandsbevægelsens aktivister en national aktion mod den parlamentariske »demokratiske« institution med stor succes, hvor store mængder kampagneplakater blev opsat i ni forskellige byer rundt om i landet. I flere byer blev plakaterne opsat direkte på det offentliges og mediernes bygninger, men hvor en aktion omfattende ti klistermærker på en bøssebar eller opfordring til orden og renhed i wellnesscenteret mødes med massiv mediestorm , har medierne i denne omgang været tavse som graven. Det viser med største tydelighed, at medierne ikke er sat i verden for at rapportere om aktuelle nyheder, men for at forstærke den herskende og indoktrinerede mening. Medierne og status quo ønsker ikke opstand over forgiftning af folket, som Den Nordiske Modstandsbevægelsen er den ENESTE som aktivt gå på gaden for at kritisere. Medierne ønsker at magten består, at folket lystrer medierne og stoler på de inkompetente karrierepolitikere indenfor den parlamentariske demokratiske institution.

Udsnit af kamprapporter til aktionen. Klik for at forstørre.

At der har været trykketavshed om en så veldrevet aktion som Modstandsbevægelsens seneste viser kun, at vi igen har argumentet på vore side – og da medierne ikke kan generere overskrifter som »synd for minoriteter«, vil de hellere ignorere det stærke argument nemlig, at den parlamentariske demokratiske institution gang på gang fejler og at nationalsocialisme og førerprincip er det fremtidsorienterede og bæredygtige valg for enhver borger.

Herfra skal der udover at lyde en kritik af medierne også lyde en stor ros til Modstandsbevægelsens aktivister. Alle ved at vi er de få mod de mange, men trods antal formåede I på få dage at sprede vort budskab alle de rigtige steder over hele nationen – og samtidigt udstille pressen som partiske snyltere.

Læser du som ikke-medlem med her, og ser du som os, at ågerrenter, masseindvandring, ofringer af danske soldater i fremmede krige, normaliseringskampagner fra homolobbyen og seksualisering af vore børn, for blot at nævne en del af den gift som en gifter for vor nation og folk som må standes, så tag springet og bliv en del af vor bevægelse. Alle kan gøre noget!

Sidder du og gemmer dig bag skærmen eller i en Telegram-gruppe, som kun fungerer som et ekkokammer for dine holdninger, som aldrig kultiveres til sand modstand og derved gør, at du aldrig vinder ære og hæder, så lad os få en snak; Send en ansøgning til Modstandsbevægelsen nu!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Generalen says:

  Fredelige demonstrationer bliver sjældent nævnt i pressen.

 • Bjarne Arne says:

  Jeg er desværre selv for gammel og berygtet/ kontroversiel til at kunne blive medlem hos jer, så jeg nøjes med at sprede jeres budskab blandt andet på Twitter.

 • En grotesk sag, som desværre ikke er den eneste af sin slags.

 • Redaktionen says:

  Man kan aldrig blive for gammel til kampen, se bare på svenske Vera Oredsson som er over 90 😉
  Hvis du er for berygtet som du kalder det, kan du altid støtte med donationer. Tag kontakt til redaktionen, så forbinder vi dig til din lokale “nazist”.
  [email protected]


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //