Pædofil hængt i Fredericia

AKTIVISME: Nationalsocialister har hængt en pædofil i Fredericia. De anonyme aktivister har en besked til homolobbyen: Hold nallerne fra vores børn.

Nationalsocialistiske aktivister har igen hængt en dukke, denne gang i Fredericia og i protest mod homolobbyen. Dukken i menneskestørrelse er hængt med en løkke om halsen og bærer et skilt, hvorpå der står “PÆDOFIL”. Dukken havde i øvrigt homobevægelsens flag i lommen.

Dette er den tredje i rækken af hængte dukker inden for en kort periode. Den 15. juni rapporterede Nordfront om en hængt dukke i Aalborg, og ligeledes blev en dukke hængt i Randers den 10. juni.

Nordfront modtog billedet af den hængte pædofil sammen med en kort tekst:

Død over homolobbyen! Hold nallerne fra vores børn og befri os fra homopropaganda i det offentlige rum.

Denne aktion er gennemført blot 5 dage efter at Nordfront rapporterede om en højtstående chef i Stockholm Pride, som anklages for at ville mødes med en 14-årig dreng, for at have BDSM-sex. Skandalen er det nyeste tilfælde af pædofili i homobevægelsen, men absolut ikke det eneste. Faktisk var selve stifteren af organisationen LGBT-Danmark, Axel Axgil selv både homofil og dømt pædofil.

Axgil begyndte at opbygge homolobbyen kort tid efter Anden Verdenskrigs afslutning, og i 1948 var han en af grundlæggerne af Forbundet af 1948, senere Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske (LBL), i dag kendt som LGBT Danmark (Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner).

Samme år blev en underafdeling oprettet i Sverige, under navnet RFSL. Nogle år senere i Norge, under navnet Det Norske Forbund af 1948 (DNF-48). Denne organisation er forløberen for nutidens Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (LLH).

Noget som ikke ofte nævnes er Axel Axgils flirterier med pædofili og arbejde for pædofile. Axgil blev i 50’erne dømt for sex med mindreårige drenge. Hans partner, Eigil Axgil, blev også dømt for sex med mindreårige. Begge måtte afsone i fængsel for deres forbrydelser.

Organisationens kobling til pædofili er endda dokumenteret. Helt frem til 90’erne var organisationen Pædofiligruppen en underorganisation af den forening, som da havde ændret navn til Landsforeningen for bøsser og lesbiske (LBL). Flere lesbiske i LBL ønskede senere at fjerne Pædofilgruppen fra deres organisation, og derfor gik Axgil i solidaritet selv med i Pædofilgruppen og henviste til, at han ønskede en «bredere seksuel frigørelse». Dette var i 1984.

Læs mere om Axel Axgil og homolobbyens koblinger til pædofili her.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Jo flere hængte pædofile, jo bedre end verden.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //