PayPal bedriver systematisk racisme mod hvide mennesker

ANTI-HVID RACISME: Betalingstjenesten PayPal bedriver omfattende racistisk virksomhed mod og profilering af sine kunder. Det afslører lækket materiale fra et internt seminar.

Er man hvid eller eksempelvis modstander af homolobbyens virksomhed kan man blive udelukket eller udsat for andre repressalier fra PayPal.

Paypal er et af de mere fremtrædende eksempler på, hvad der normalt kaldes monopolkapital. Det er et udtryk, der undertiden bruges til at beskrive virksomheder, der er blevet så store, at man næppe har andet valg end at bruge dem uanset deres kultur, etik, regler og/eller procedurer.

Som de fleste teknologiselskaber i og omkring Silicon Valley forsøger PayPal at gøre sine brugsbetingelserne så vanskelige at få adgang til som muligt, skriver Eric Stiker fra National Justice.

Endnu mere skjult er, hvordan beslutninger om at diskriminere kunder træffes, og hvem der træffer disse beslutninger.

Lækager til publikationen i form af materiale fra et lukket seminar om PayPal giver visse ledetråde til spillet bag bankens politiske virksomhed.

Billederne kan forstørres ved at klikke på dem.

På dette billede ser vi, hvordan PayPal oplister de mål, som skal censureres. Nogle bemærkelsesværdige kategorier er “forsvar af hvidhed” eller “hvid opinionsdannelse” (“White advocacy”), altså ikke engang det stærkere udtryk “hvid magt”.

Der er også en vag kategori kaldet “Delagtighed i hadsk hændelse” (“Hate Event Involvement”), hvilket ser ud til at betyde, at de refererer til individerne selv, ikke deres aktiviteter på deres digitale platforme.

Fordomsfulde nyheder/kommentarer, benægtelse af “Holocaust” og endda kritik af masseindvandring er også inkluderet.

Størstedelen af ​​amerikanere er skyldige i mindst en af ​​disse tankeforbrydelser, skriver Striker, hvilket får ham til at undre sig over, om der overhovedet findes nogle mennesker, der kan bruge deres tjenester.

Nogle kategorier diskriminerer kunder ud fra deres race (“hvid opinionsdannelse”), mens andre kategorier holdes lidt mere løst, og det er vanskeligt at forstå, hvad der udgør “fordomsfulde nyheder”, “had” eller “religiøs intolerance”.

Spørgsmålet er så, hvilke enheder hos PayPal der bestemmer, hvem der får adgang til deres penge-transaktionstjenester, og hvem der ikke gør.

I følge dette billede håndteres dette arbejde af den jødiske og prosemitiske had- og forfølgelsesorganisation Anti-Defamation League (ADL); af en gruppe finansieret af Democracy Alliance som kaldes Color of Change, FBI’s menneskerettighedsafdeling, Scotland Yard og andre.

Statslige og ikke-statslige lobbyorganisationer kaldes alle “eksterne partnere”, der “hjælper” med at beslutte, hvilke politiske holdninger og aktører der er tilladt.

ADL og FBI har på meget aggressiv vis afplatformateret dissidenter.

I følge dette skærmbillede er 1.800 konti, der tilhører enkeltpersoner, almennyttige organisationer og virksomheder i det forløbne år, blevet elimineret af politiske grunde ved hjælp af retningslinjer fra PayPal’s “partnere”.

Ifølge deres kategorier udgjorde 65 procent af disse “hvide nationalistiske aktiviteter”, mens den næstmest censurerede gruppe er mennesker og organisationer, der går ind for indvandringsrestriktioner.

For eksempel kan en person ikke støtte den amerikanske præsident Donald Trumps mest ansete valgkampagnemeddelelse i 2016, og samtidig bevare sin sin Paypal-konto.

Der er endda en kategori for “fordomsfuldt akademisk arbejde”. Eksempler på sådant akademisk arbejde kan være Clare Ellis, der har skrevet en doktorafhandling om EU’s Europafjendtlige indvandringspolitik; værker af og mennesker som Kevin MacDonald, David Duke; og den katolske forsker E. Michael Jones.

Tidligere på ugen fik Jones i øvrigt alt hans materiale slettet fra YouTube, Amazon og Amazon Kindle’s boglister i en koordineret anti-hvid udrensningsbølge, kun en uge efter at den forrige opsigtsvækkende anti-hvide udrensning var gennemført. Da var det Daniel Fribergs udgiver Arktos, der røg af YouTube sammen med blandt andet Richard Spencer, Stefan Molyneux, Jared Taylor og ovennævnte David Duke.

PayPal fortsætter efterfølgende i sit uddannelsesmateriale med at give specifikke eksempler for at træne sine censorer i at opdage ideer og enkeltpersoner, som skal tystes.

De fleste af de nævnte personer og grupper er ikke særlig radikale, meget mindre voldelige eller farlige.

The Proud Boys, Stefan Molyneux, Gemma O’Doherty og Katie Hopkins har alle ganske almindelige konservative politiske holdninger, hvilket viser, hvor lidt ytringsfrihed der er tilladt i Amerika i dag.

Den eneste venstreekstremist på denne liste er Matthew Rupert, der også tilfældigvis er den eneste, der beskæftiger sig med ulovlige aktiviteter. Rupert er en kriminel anarkist, der deltog i en Black Lives Matter-protest og distribuerede sprængstoffer, som folk skulle bruge i terrorhandlinger.

Hvordan alle på dette diagram er karakteriseret – undtagen Rupert – viser styrken af ​​ekstremt fordomsfulde kilder som Anti-Defamation League. ADL er en spion- og lobbyorganisation, der opererer på vegne af staten Israel.

PayPal’s præsident og administrerende direktør Dan Schulman er selv en jøde og arbejder ivrigt sammen med ADL.

Kina og det kinesiske kommunistiske parti – som konservative undertiden beskylder for censur – nævnes ikke noget sted på disse skærmbilleder.

Trumps præsidentordre om forbud af internetcensur har overhovedet ikke haft nogen virkning, heller ikke som afskrækkelse. Silicon Valley og forskellige jødiske grupper har mødt præsidentordenen ved at styrke deres bestræbelser på at kontrollere, hvad vi kan se, sige, læse og gøre, afslutter Eric Striker sin rapportering.

Det positive ved National Justice’s afsløring af PayPal er, at man – trods at de kan betragtes som en monopolkapitalistisk aktør – kan forsøge at se sig om efter alternativer, for fra et personligt standpunkt at straffe dem.

Læs også:
Kevin MacDonald interviewet af jødisk tidsskrift – viser at sandheden ofte er antisemitisk
Jødisk magt på krigsstien – vil censurere computerspillere
ADL truer Island med «nazi-stempel» hvis de forbyder omskæring


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //