Racefremmed anholdt for voldtægt at 19-årig pige

MASSEINDVANDRING: En 30-årig mandlig beboer på udrejsecenteret Kærshovedgård er blevet anholdt og sigtet for at have voldtaget en 19-årig kvinde på banegården i Silkeborg.

Politiet havde fredag morgen afspærret ventesalen på banegården i Silkeborg, da de havde modtaget en anmeldelse om en voldtægt, der skulle have fundet sted netop der i løbet af natten.

“Ventesalen blev afspærret, efter at vi fik anmeldelsen klokken 05.01. Området er et gerningssted, der skal undersøges nøje for spor af teknikere og politihunde”.

Sådan udtalte politikommissær Lasse til 112 Midtjylland.

Den anholdte formodede gerningsmand er en 30-årig mandlig beboer på udrejsecenteret Kærshovedgård, som er en institution for afviste asylansøgere, og mennesker, der er udvist ved dom, eller er på tålt ophold. Jævnfør kriminalforsorgen er »beboerne ikke frihedsberøvede og kan derfor frit komme og gå på centret. Beboerne vil dog som udgangspunkt være underlagt såkaldt opholdspligt. Det betyder, at de har pligt til at bo og overnatte på centret.«

Der er en lang række sager med forbrydelser som vold og voldtægt begået af beboere på Kærshovedgård. Der blev fortaget en opgørelse i 2021 som viste, at blandt de 97 udlændige, der var udvist ved dom, der boede på centeret, var der i alt 5352 straffesager, der er endt i en »fældende afgørelse«. Af dem er 5086 »øvrig kriminalitet« – svarende til over 52 straffe gennemsnitligt. Heriblandt var 266 domme for grov kriminalitet, hvilket blandt andet tæller 86 domme for vold, tre for terror og 160 for »anden personfarlig kriminalitet«.

Blandt personer på tålt ophold, der talte 41 personer da opgørelsen blev foretaget, var der samlet 6820 straffesager, der gav en »fældende afgørelse«. Af dem er 6704 for »øvrig kriminalitet«. Eller gennemsnitligt 164 per beboer.

Denne gruppe har 116 domme for grov kriminalitet. Af dem er 36 for vold, 13 for voldtægt og 50 for »anden personfarlig kriminalitet«.

Denne nye sag fra Silkeborg er dermed blot endnu en i en lang række sager.

KILDER:
112 Midtjylland
Kriminalforsorgen
BT
LÆS OGSÅ:
I 2018 fik iraner lov til at forlade Kærshovedgård – nu er han tiltalt for voldtægt
Tre udviste racefremmede fra Kærshovedgård fængslet for nye forbrydelser
Udviste racefremmede nægter at rejse hjem: Nu hærger de med vold og tyverier
Drabsdømte racefremmede på tålt ophold er forsvundet
Blitzdemonstration med tale foran Sandvad Asylcenter


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Anonym says:

  Det eneste perkere forstår er vold

 • Anonym says:

  Hvorfor gør myndighederne ikke noget ved de her mennesker? Hvordan kan de ikke være frihedsberøvet? Er det fordi vores politikere hader os eller hvad sker der lige???

 • Anonym says:

  Det er fordi politikerne og hele debatmiljøet omkring dem og helt ind i familierne har fået kapret deres sande værdier og har fået placeret “lighed” som den højeste værdi, da den indlærte “hvide skam” blokerer for at tænke kollektivt på sine egne først.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //