Racefremmed politiker i Tyskland: »Modbydelige hvide samfund«

MULTIKULTUR: Talskvinde for det tyske miljøpartis ungdomsforening mener, at Tyskland er et modbydeligt hvidt samfund og skriver på Twitter, at hun vil sørge for at udvise alle hvide mennesker fra Afrika.

Sarah-Lee Heinrich. Foto: Twitter.

Sarah-Lee Heinrich (20), talskvinde for det tyske grønne partis ungdomsforening (Grüne Jugend) og selverklæret »antiracist«, sparer ikke på krudtet, når hun udtrykker sit had til hvide mennesker. Som repræsentant for Greta Thunbergs klimabevægelse Fridays for Future i 2019 beskrev hun hvide nationer som »modbydelige hvide samfund«, og i et nyligt Twitter-indlæg skrev hun, at hun en dag ville bortvise alle hvide mennesker fra Afrika. Dette på trods af at hun selv er af udenlandsk oprindelse i den hvide nation Tyskland.

Sarah-Lee Heinrichs hetz mod hvide mennesker har skabt en storm af kritik mod hende på sociale medier, mens fremtrædende ledere indenfor partiet stadig støtter hende, og dette gøres komisk nok ved at opfordre til at fortsætte kampen mod hetz mod etniske minoritetsgrupper:

»Vær stærk, og fortsæt vores kamp mod hetz mod etniske grupper, og forsøg på at ødelægge dette demokrati. Vulgære tweets er ikke en skandale«, skriver Bundestag-medlem og eks-minister Renate Künast.

Hvorvidt Künast også mener, at det ikke er en »skandale« for hvide mennesker at udtrykke, at deres egne nationer er blevet omdannet til »modbydelige multikulturelle samfund«, og at hvide en dag vil udvise racefremmede fra Europa, er uvist.

Den arabiske toppolitiker for De Grønne i Berlin, Sawsan Chebli, hævder at »der ikke findes racisme mod hvide« og giver også sin støtte til Sarah-Lee Heinrichs racistiske udtalelser mod hvide mennesker.

Kilder:
Junge Freiheit
Fria Tider

Læs også:
Dagens video: «Antiracisme» er kun et kodeord for Anti-hvid
Jøder og afrikanere allierer sig i anti-hvid kulturprojekt
Anti-hvidt lovforslag i San Fransisco – hvide som politianmelder sorte bør betragtes som racisme
Skoleskyderi i USA – Afrikansk gerningsmand løsladt


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det ville være et godt bytte, de hvide i Afrika for de sorte i Europa

  • Den totale arrogance at tror at den måde at tale ned på hvide mennesker vil kunne fortsætte uden nogen form for risiko.

  • Jep de racefremmede er totalt arrogante og tror at hvide mennesker bare er sådan nogle små bløde skabninger de kan gøre grin med og skubbe rundt.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //