Razzia i Tyskland: Et tegn på ny undertrykkelse?

KOMMENTAR: De tyske myndigheder hævder, at et par dusin personer planlagde at iscenesætte en voldelig revolution og vælte forbundsregimet. Skal vi tage dette alvorligt, eller er det et tegn i tiden, spørger Simon Holmqvist?

Tyske Bereitschaftspolizei bliver ofte indsat af Forbundsrepublikken mod dissidenter. Foto: Montecruz Foto (Libertinus) fra Berlin, Alemania, CC BY-SA 2.0, via Wikimedia Commons.

Nordfront.se kunne onsdag berette, at tysk antiterrorpoliti slog til mod mere end hundrede steder i Tyskland, Østrig og Italien mod medlemmer af den såkaldte Rigsborgerbevægelse. Det handler altså om en voksende bevægelse i Tyskland, som ganske rigtigt mener, at Forbundsrepublikken Tyskland ikke er en suveræn stat. De kalder sig Reichsbürger, Rigsborgere, og mener, at Tyskland ikke er en »forbundsrepublik«, men et tysk rige.

Efter Anden Verdenskrig blev Tyskland delt mellem sejrsmagterne. Nogle økonomisk vigtige dele af riget blev givet væk til andre lande, hvilket førte til fordrivelse af ​​tyskere fra deres hjem. Dagens tyske forbundsstat blev oprindeligt grundlagt som det tidligere »Vesttyskland« af de sejrrige magter fra Vesten. Samtidig etablerede den sovjetiske leder Josef Stalin et kommunistisk terrorregime i Østtyskland.

Forbundsrepublikkens forfatning med dens påtvungne historieskrivning og snævre meningslove blev også påtvunget tyskerne af sejrsmagterne. Tyskerne har således aldrig selv valgt at danne en såkaldt Forbundsrepublik. Det er udelukkende en administrativ konstruktion af de sejrende allierede magter med det formål at holde tyskerne nede.

De amerikanske jøder Henry Morgenthau Jr. og Harry Dexter White var arkitekterne bag planen om at underlægge sig det tyske folk for altid.

Det fastslår denne bevægelse, som af den grund nægter at anerkende Forbundsrepublikkens autoritet. Nogle mener, at Det Tredje Riges grænser stadig gælder for Tyskland, mens andre ønsker at genoprette Det Andet Rige – med andre ord det tyske rige, der blev oprettet i 1871.

 

25 mennesker ville lave væbnet revolution

De nu anholdte ser ud til at tilhøre sidstnævnte kategori. Det drejer sig om 25 personer, der – hvis man skal tro de tyske myndigheder – planlagde at gennemføre en væbnet revolution. Det hævdes bestemt, at yderligere 27 er mistænkte i sagen og kan blive anholdt, men det er stadig en meget lille gruppe.

Blandt dem er en tysk adelsmand, prins Heinrich XIII Reuss, udpeget som bevægelsens leder. Trods at det handler om hengivne monarkister hævder de tyske myndigheder, at prins Heinrich efter planen ville blive den nye tyske kejser – selvom han ikke tilhører en kejserfamilie og ikke har noget legitimt krav på en tysk kejsertrone. Der skal også have været pensionerede eller afskedigede soldater, selv dem fra sikkerhedsstyrkerne, der burde have en god idé om, hvad der skulle til for at påtage sig Forbundsrepublikkens voldsmonopol.

Nu ved vi stadig meget lidt om, hvad der er sket. Oplysningerne er begrænset til dem, de tyske myndigheder deler. Men jeg har meget svært ved at tro, at et par dusin enkeltpersoner, militærfolk, politikere og embedsmænd, skulle have haft »en konkret plan om at vælte den tyske stat med magt og indsætte en ny regering«, som tyske Deutsche Welle beskriver sagen.

At lave revolution i en moderne liberaldemokratisk stat er kompliceret med dets decentraliserede bureaukrati, omfattende politiovervågning, totalitære arbejdsmetoder og militære kapaciteter. For ikke at nævne, at Forbundsrepublikken Tyskland til består af 16 forbundsstater med deres egne regeringer, myndigheder, institutioner og politistyrker.

Fik jeg forresten nævnt, at der selvfølgelig er en russisk forbindelse involveret? Passende nok blev en russisk kvinde kaldet »Vitalia B« arresteret, angiveligt med opgave at kontakte russiske diplomater for at få udenlandsk bistand til at genoprette det tyske rige.

Det er selvfølgelig ikke umuligt, men det vil tage mere end et par Kalashnikovs og håndgranater og nogle pensionerede militærfolk – også selvom de blev trænet af de berygtede specialstyrker Kommando Spezialkräfte (KSK). Og hvis det sidste er sandt, burde i det mindste disse militærfolk have den indsigt.

 

En voksende og folkelig bevægelse

Ifølge oplysninger skulle Rigsborgerbevægelsen have omkring 21.000 sympatisører og være i vækst. De, der kalder sig Rigsborgere, skal have været aktive i de mange protester mod Forbundsrepublikkens undertrykkende metoder under corona-pandemien og derved vundet mange nye tilhængere. De siges også at være blevet involveret i en voksende protestbevægelse mod den tyske regerings dybe involvering i Ukraine-krigen på bekostning af dens egen befolkning – en bevægelse, som forbundsstaten klart har meddelt, at den ikke har til hensigt at acceptere.

Rigsborgerbanner under demonstration mod Covid-undertrykkelsen.

Vi hører konstant om, hvordan den paranoide forbundsrepublik afdækker »højreorienterede« konspirationer – indenfor politi, myndigheder og militær. Sidste år meddelte Forbundsrepublikkens efterretningstjenester, at antallet af identificerede nationalsocialister i politiet og hæren var »fordoblet«. Året før blev en hel specialstyrkeenhed fra KSK opløst, efter at det blev afsløret, at de jævnligt brugte den forbudte romerske salut og spillede »ekstrem højreorienteret musik« til deres fester. Forbundsrepublikkens regering truede derefter med at lukke hele KSK ned, hvis de ikke »hærdede sig« og korrigerede deres soldater i de politiske rækker.

Der er en ulmende vrede i det tyske folk, som Forbundsrepublikkens undertrykkende efterretningstjenester kæmper for at dæmpe. Det er som at slukke én brand, mens tre nye opstår. Det tyske folk er blevet besejret og ydmyget før, men har gang på gang rejst sig i endnu større ære og magt.

Jeg tror, ​​at den seneste razzia er en klar besked fra forbundsstaten: De vil ikke acceptere anderledestænkende. Det tyske folk skal rette ind, de skal være gode demokrater, bruse sig i koldt vand og fryse denne vinter. Hvis man vil indføre nye »lockdowns« for folkesundheden, så har man bare at blive hjemme, og når en ny bølge af sortmuskerede mænd fra den tredje verden kommer, vil tyskerne stå først på barrikaderne med åbne arme, totalt nedbrudt af skyld og skam over »Holocaustets« rædsler og deres genetisk bestemte og ekstraordinære ondskab. Det tyske folk må underkaste sig liberaledemokratiets og den militante globalismes tyranni. Hvis forbundsstaten siger hop, skal de svare med et rungende »hvor højt?«.

Hele historien med »konkrete planer« for revolution af en afdanket adelsmand og nogle pensionerede politifolk og soldater er nok bare et påskud for at sende netop den besked.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Generalen says:

  Uanset hvad der er falsk eller sandt i historien, så vil myndighederne bruge det som begrundelse for stramninger og mere overvågning.

 • Som altid en god og oplysende artikel. Mit største ønske til jul er, at i aldrig stopper!

 • Søren kam says:

  Over 3000 betjente deltog, 130 adresser ransaget – 25 anholdte. 25! Hvor useriøst kan det blive?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //