FILM: «Holocaust»-vidnesbyrdene de ikke vil have at du hører

“HOLOCAUST”: Nordfront bringer her en video med nogle af de vidnesbyrd fra koncentrationslejrfanger som ikke er blevet promoveret på samme måde, som de mere fantasifulde historier om «Holocaust».

Se videoen nederst i artiklen.

Mange uvidende mennesker, og jøder af egeninteresse, har for vane at fortælle og gentage falske skrækhistorier om et «holocaust» begået af «blodtørstige nazister».

I følgende video kan man høre forskellige vidnesbyrd, som fortæller om gode ordnede forhold i de koncentrationslejre, hvor blandt andet jøder var placeret, samt beskrivelser af de aktiviteter som fangerne kunne benytte sig af, og at vagterne optrådte både imødekommende og venligt. Ingen af beskrivelserne bærer præg af skræk og rædsel, hvilket naturligvis ville blive nævnt af disse tidligere fanger, hvis de havde fundet deres ophold skrækkeligt.

Steven Spielberg‘s USC Shoah Foundation har over 50.000 vidnesbyrd fra tidligere koncentrationslejrfanger i videoarkivet. Ud af de 50.000 fortællinger, har USC valgt en lille håndfuld af de mest skrækkelige og fantasifulde historier, som dem synet på «holocaust» skal baseres på.

Størstedelen af vidnesbyrdene i videoarkivet fortæller en helt anden historie, og disse er nu under angreb af en censurkampagne fra blandt andet Youtube, iværksat af den zionistiske elite, som ikke ønsker at sandheden skal komme frem.

Hør de sande vidnesbyrd, uden fabler og løgne, her:

Læs også:
10 myter du ofte hører om «holocaust»
«Holocaust» er fup
Fem fantastiske «holocaust»-historier
“Holocaust”-fupnummeret må knuses
Hvorfor lige 6.000.000 jøder?


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //