Nyt studie: Flere vil aldrig få børn

DANMARK: Lave fødselsrater fremover kan skyldes, at flere mænd og kvinder ønsker at forbliv barnløse, viser studie.

Flere både mænd og kvinder ser ud til at skulle gå barnløse gennem livet.

Det viser et studie, som Rockwool Fondens forskningsenhed og en række europæiske universiteter står bag.

I studiet fremgår det, at fødselsraterne er faldende i Danmark og det øvrige Skandinavien. Og det tyder på, at årsagen ikke er hverken færre fødte børn per kvinde, eller at kvinder får børn senere i livet.

Der er derimod flere, som ser ud til aldrig at få børn.

Det kan der være flere årsager til, påpeger Peter Fallesen, der er seniorforsker ved Rockwool Fondens forskningsenhed og medforfatter på studiet.

– Det kan skyldes, at vi som samfund i højere grad har mistet smagen for at få børn. Så der er flere af os, der ikke ønsker at få børn i vores liv. Den anden side kan være, at man et stykke hen ad vejen skal have en at få børnene med, men vi ved, at vi i højere grad end tidligere bor selv, siger han.

Han henviser også til, at der kan ses en sammenhæng mellem den økonomiske situation og antallet af nyfødte.

– Vi får færre børn under lavkonjunkturer, og det virker til, at den lavkonjunktur, som finanskrisen skabte, har sat sig fast i en eller anden grad, siger Peter Fallesen.

Om folk selv vælger at leve uden børn og i givet fald hvorfor, eller om det er eksempelvis dårlig fertilitet, der fører til barnløshed, forventes et forskningsprojekt i efteråret at kunne besvare.

I undersøgelsen er der lavet en fremskrivning, der viser, at kvinder, som er født til og med årgang 1988 i gennemsnit forventes at få 1,82 børn.

Generationen født ti år tidligere – i 1978 – ventes derimod at snit at få 1,92 børn per kvinde.

Ikke fordi kvinder føder færre børn, men fordi flere simpelthen ikke får børn.

Hvis den fremskrivning holder, kan 21 procent af kvinderne født i 1988 være barnløse som 45-årige mod 17 procent blandt generationen født ti år tidligere.

Udviklingen i befolkningssammensætning sker langsomt, men den kan på langt sigt ifølge Peter Fallesen ende med at betyde, at der er færre mennesker i den arbejdsdygtige alder og flere på pension.

– Det har indflydelse blandt andet på samfundsøkonomien, både fordi der er flere udgifter til den ældre befolkning, og fordi der er færre til at gå på arbejde og finansiere velfærdsstaten, siger han.

Der er generelt flere barnløse mænd end kvinder i Danmark.

Det er i sig selv et tegn på et sygt samfund, at Peter Fallesen ender med at nævne, at der bliver færre mennesker i den arbejdsdygtige alder og flere på pension, som den uønskede effekt af bred barnløshed blandt danskere, kommenterer Mikkel Pedersen fra Den Nordiske Modstandsbevægelse.

– Det ville klæde folkeoplysningen, at Peter Fallesen fra Rockwool Fondens forskningsenhed nævnte den befolkningsudskiftning som enhver nationalist tænker på, når de læser om lave fødselsrater blandt danskere. Den absolut mest uønskede effekt af barnløshed er ikke fremtidig dårlig national økonomi som besværliggør finansiering af “velfærdsstaten”. Den absolut mest uønskede effekt af barnløshed er folkets langsomme aflivning og udskiftning med importerede racefremmede.

– Tilstanden af samfundet og folket er meget dårlig. Hvide familier får færre børn, hvis hvide overhovedet danner familier, mens de racefremmede indtrængere får kæmpefamilier med masser af børn. Det betyder, uanset om de racefremmede er muslimer, kristne, buddhister eller tror på et andet drømmesyn, at hvide mennesker i Danmark langsomt bliver udslettet. Den orkestrerede masseindvandring er i ordets bogstavligste forstand, og ifølge FN’s konvention om folkemord, et reelt folkemord på hvide.

– Nationalsocialismen, som Den Nordiske Modstandsbevægelse kæmper for at gøre til styreform i Danmark og Norden, sigter ikke kun på at sende alle racefremmede hjem til deres naturlige levesteder og selvfølgelig stoppe al fremtidig indvandring, men står også for en genopblussen af den nordiske livsgnist, som giver folket lyst til at få børn. Folket skal opmuntres til at skabe store familier og familielivet skal fremhæves og belønnes. I et historisk perspektiv gav det nationalsocialistiske Tyskland i 30’erne rabatter på huslån til børnefamilier. Ved 1 barn blev 25% af huslånet betalt af staten, yderligere 25% ved barn 2 osv. Det er ægte nationalsocialisme, som man desværre ikke hører så meget om i mainstream rød, kulturmarxistisk undervisning, historieskrivning og i medierne. Desuden iværksatte nationalsocialisterne i Tyskland en væld af forskellige tiltag som bragte kraft gennem glæde (Kraft durch Freude) som bestod af alt lige fra friluftsture, idrætsaktiviteter, ferier og fridage, biblioteker og koncerter – alt sammen blev givet til folket for at skabe glæde og overskud til at trives og få børn for at bevare racen.

– Det bedrøvelige fald i fødselsrater hos danske kvinder, og danskere generelt som slet ikke ønsker at få børn, kan ændres, hvis nationen ledes af personer, som ser ansvaret over for folket som større end ansvaret overfor verdensøkonomien. Staten skal tjene folket, ikke økonomien, slutter Mikkel Pedersen.

Læs også:
Fertiliteten i Danmark falder, det største fald er for kvinder med ikke-vestlig oprindelse
Hører kvinder til i kampen?
Det Tredje Riges kvinder

Kilder:
Ekstra Bladet


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //