Covid-19-aktivisme i Randers

AKTIVISME: En kampgruppe fra Rede 3 har spredt plakater i Randers, som opfordrer til bekæmpelse af Systemet.

Randersborgere kunne torsdag morgen vågne op til en by dækket af plakater fra Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Plakaterne opfordrer folket til at bekæmpe det folkefjendtlige System, som ønsker at benytte folket som forsøgskaniner af en ikke-gennemtestet og potentiel steriliserende og invaliderende ny vaccine mod Covid-19-influenzaen, som vaccineudviklerne ikke kan drages til ansvar for i forbindelse med følgeskader. En vaccine, som defacto kan gå hen at blive obligatorisk for alle på arbejdsmarkedet.

Se billeder fra aktionen nedenfor:

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • AFA Hunter. says:

  Modstandsbevægelsen er den eneste organisation der kan tage denne kamp! Denne kamp kræver offervilje og styrke. Det besidder NMR.

 • AFA Hunter, enig!

  Der kan ikke længere bruges et politisk parti, da danskerne allerede ER solgt til fremmede magter, og mange danskere desværre SELV arbejder for deres egen udslettelse. Folk er SYLTET ind i, og infiltreret i den globalistiske industri og tjener deres penge ved, at arbejde (in)direkte for agenda 21, NWO.

  Og desværre er størstedelen af danskerne TOTALT hjernevasket og fatter IKKE en skid. De går med snotsutten om hovedet og GLÆDER sig til at tage vaccinen ASAP, eller i hvert fald, tage den, når de føler sig “overbevist” af de kloge mennesker på TV. For satan, det er håbløst at diskutere med et indoktrineret FÅR. Meget tragisk. Det er SÅ forrykt.

  Det er vel efterhånden potente kræfter fra hele Europa, der ekstraordinært KLOGT skal rejse sig, mod globalisternes fjernstyrede hær?

  Europa the last battle.

 • Nærmest INGEN (med undtagelse af gamle mennesker) vaccinerer sig imod influenza, så hvorfor gøre det nu, bare fordi Shlomo siger det?

 • Og det rådne syge system indgår kontrakter med vaccineproducenter, så når danskerne står med massive vaccineskader, så kan de ikke lægge sag an i mod dem!

  Og hvad kan man forvente andet vil ske når som sundhedsstyrelsens ekspert på området siger at vacciner indeholder “genmateriale” der vil ændre folks biologi!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //