Svenske statsminister Stefan Löfven kryber for jødisk magt

JØDISK MAGT: Sveriges statsminister Stefan Löfven lover at forbyde “nynazistiske grupper” for at øge sikkerheden for jøder i Sverige.

Den svenske statsminister har lovet at forbyde “nynazistiske grupper” og andre racistiske organisationer, samt øge sikkerheden for jødiske institutioner i landet og forbedre Holocaust-uddannelsen, udtalte Den Jødiske Verdenskongres (WJC) i en erklæring tirsdag.

Den jødiske magtorganisation sagde, at Stefan Löfven havde lovet dette i et brev i lørdags, som svar på et brev sendt af administrerende chef for WJC, Robert Singer, den 1. maj.

I brevet fordømte Löfven Den Nordiske Modstandsbevægelse, organisationens “foragtelige” nylige marches i byerne Kungalv og Ludvika og tilføjede, at “det er en skændsel, at historiens afskum stikker sit grimme hoved frem igen i dag.”

1. maj-demonstration i Kungälv 2019.

Under henvisning til utilstrækkelige juridiske sanktioner over for racistiske grupper sagde statsministeren, at regeringen “straks vil indlede en undersøgelse for at se på mulighederne for at forbyde racistiske organisation og kriminalisering af deltagelse i sådanne organisationer”.

“Grundlæggende for dette spørgsmål er at sikre, at hadkriminalitet bliver fremhævet og straffet, og at den fysiske sikkerhed bliver forbedret”, siger Löfven og tilføjer, at han har bedt forsvarsmyndighederne om at overvåge online-ekstremistisk propaganda for at “styrke samfundets evne til at bekæmpe det”.

Han tilføjede, at hans regering deltog i flere initiativer for at “forbedre vilkårene” for at skoler og andre kunne besøge Holocaust-mindesmærker.

Det er også øget finansiering til forebyggelse af terrorisme, sagde han, og politiet har kortlagt hadkriminalitetsgrupper i nøgleområder.

Et andet skridt, der blev meddelt af den svenske leder, var “fordobling af statsstøtte” til sikkerhed på trosbaserede faciliteter – herunder installation af overvågningskameraer – og udvidelse af støtten til at omfatte jødiske institutioner.

“Jødisk hverdag er en integreret del af det svenske samfund,” sagde Löfven. “Hvor og hvornår det end er truet eller udfordret, vil det blive forsvaret. Hertil forsikrer jeg jer, det er der ingen tvivl om.”

Relaterede artikler:
World Jewish Congress med løgnevideo om Modstandsbevægelsen
World Jewish Congress: Forbyd Modstandsbevægelsen og slå hårdt ned på deres demonstrationer!
Folket køber ikke den internationale jødedoms løgne om Den Nordiske Modstandsbevægelse

Kilde:
The Times of Israel


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • De er bange. De ved godt deres dysgeniske verdensorden er døende og at klokken meget snart er slået. Sejren er lige om hjørnet!

 • Anonym says:

  “det er en skændsel, at historiens afskum stikker sit grimme hoved frem igen i dag.”
  Og det skulle komme fra jøderne? yeah right…

 • KorpenFlyger says:

  Löfven: “Sikkerhed for Svensker – nej tak, sikkerhed for jøder, ja total” …Say no more

 • Anders says:

  Holohoax

 • falken says:

  Forræderiet blomstrer og florerer.Og jødemagten er hovedårsagen.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //