Twitter slår tilbage mod Elon Musk

ØKONOMI: Twitter slår nu ned på Elon Musks forsøg på at annullere købet af Twitter. I et brev til Musks advokater skriver it-giganten, at Musks handlinger både er »ugyldige« og »fejlagtige«.

Elon Musk. Foto: Duncan.Hull (CC BY-SA 4.0).

Tesla-stifteren Elon Musk meddelte for nylig på Twitter, at han annullerer købet af den sociale mediegigant, som han ville betale 44 milliarder dollars for.

Ifølge Musks advokater er det ikke lykkedes Twitter at give Musk tilfredsstillende information om antallet af »bots« på platformen, og at man derfor har ret til at opsige købsaftalen. Twitter har oplyst, at platformen består af omkring fem procent »bots« og falske brugere, men Musk har en mistanke om, at det nærmere er 20 procent.

En stor del af Twitters omsætning kommer fra annoncer, hvilket er årsagen til, at Musk har krævet at få udleveret den rigtige information. Men eksperter har tidligere hævdet, at et nøjagtigt tal ikke er så let at finde frem, som Elon Musk virker til at tro.

Twitters advokater har nu svaret på brevet fra Musks advokater og bestrider forsøget på at annullere købet, oplyser Breitbart. Samtidig har Twitters bestyrelse ansat topadvokatfirmaerne Wachtell, Lipton, Rosen & Katz LLP og forventes at sagsøge Musk for kontraktbrud inden længe.

Ifølge Twitter er Musks motiver for at hæve købet både »ugyldige og ukorrekte«. »Twitter har ikke misligholdt nogen af ​​sine forpligtelser i henhold til aftalen,« lyder det i brevet, der er underskrevet af Twitters chefadvokat William Savitt.

Brevet fortsætter:

Som man tidligere har gjort, vil Twitter fortsætte med at give de oplysninger, der med rimelighed er anmodet om af Mr. Musk i henhold til aftalen, samt tage de nødvendige skridt til at afslutte transaktionen.

[…]

Twitter forbeholder sig alle kontraktlige, juridiske og andre rettigheder, herunder retten til specifikt at håndhæve Musk-partens forpligtelser i henhold til aftalen.

Læs også:
Elon Musk køber Twitter
Elon Musk byder på alle Twitter-andele
Venstreorienterede organisationer – med opbakning fra George Soros og europæiske regeringer – står bag anti Musk-kampagne
Elon Musk vil fyre 1000 venstrevendte Twitter-ansatte

Kilder:
Breitbart
Breitbart


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //