Vejle atter bombarderet med propaganda

AKTIVISME: Hundredvis af opslag i form af plakater og klistermærker blev opsat i centrum og omkring banegården da aktivister besøgte Vejle. Samtidigt blev et større antal flyveblade lagt i postkasser og folkefjendtligt materiale blev nedtaget og destrueret.

Vejle blev atter tæppebombet med propaganda da aktivister fra Rede 1 besøgte byen. Hundredvis af opslag i form af plakater og klistermærker blev opsat i centrum og omkring banegården. Samtidigt blev et større antal flyveblade lagt i postkasser og folkefjendtligt materiale blev nedtaget og destrueret.

Også du kan tage del i kampen ved at søge om medlemskab i den Nordiske Modstandsbevægelse – eller bidrage til kampen mod EU, masseindvandringen og befolkningsudskiftningen, kulturmarxismen og homolobbyen ved at udskrive og opsætte propaganda fra Den Nordiske Modstandsbevægelse, for at hjælpe med at oplyse folket om nationalsocialismen – om hvordan nationalsocialismen er den naturlige, biologiske verdensanskuelse for vort folk- og om vores kamp for at beskytte og bevare racen – ikke landet.

Kampen behøver dig, og kan du ikke på anden måde bidrage til at føre kampen videre, opfordres du til i det mindste at støtte frihedskampen økonomisk.

Her følger billederne fra propagandaaktionen i Vejle:

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Ser fedt ud

 • Herman Von Snaps says:

  Sådan skal det gøres. Meget inspirerende

 • Trykkeren says:

  Den slags kan vi også bruge på Lolland

 • Lad dog være med at smide det over byens fodboldfans, så får jeres nok ikke lov til at hænge i samme omfang.

  • Ecks Dee says:

   Der blev som udgangspunkt sigtet udenom ikke-folkefjendtlig reklamation, såsom f.eks de lokale fodboldfans.

   At Modstandsbevægelsen har tegnet lidt uden for linjerne og overlappet mærker fra boldklubben skal ses som en uønsket konsekvens af den totale propagandablitz der ramte Vejle den dag, fremfor et decideret mål vil jeg gætte.
   Så vidt jeg ved, så har man intet imod fodbold og den tilhørende kultur. Måske der drikkes lidt meget af og til, men bevares.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //