Vejle bombarderet med propaganda

AKTIVISME: Aktivister fra Rede 1 har detoneret en sand propagandabombe i Vejle midtby i forbindelse med den såkaldte Internationale “Pride”-måned. Redechef for Reden, Jacob Andersen, forklarer her hvorfor Den Nordiske Modstandsbevægelse kæmper så intenst mod homolobbyen.

Aktivister fra Rede 1 har detoneret en propagandabombe i Vejle midtby. En stor mængde plakater og klistermærker er blevet opsat, folkefjendtlig propaganda i bybilledet er blevet nedtaget og overdækket, og især modstanden mod homolobbyen blev kommunikeret ved denne aktion.

Juni måned er af folkeundergravende kræfter blevet udpeget som International “Pride”-måned. En måned som dermed er ment til at hylde afviklingen af kernefamilien, afstandtagen til de for vort folk naturlige og traditionelle værdier og en normalisering af det fordærvede og perverterede.

Den Nordiske Modstandsbevægelse er den sidste forpost i kampen mod homolobbyen og har tidligere slået til mod denne organisation, som oprindeligt blev etableret af den pædofile Axel Axgil, da han grundlagde Forbundet af 1948, senere Landsforeningen for Bøsser og Lesbiske, i dag kendt som LGBT Danmark.

Af tidligere aktioner mod homolobbyen kan nævnes aktionen mod Lambda i Odense, en hængt homo/pædofil i Aalborg, en større offensiv mod homolobbyen i Viborg, det samme i København, en kreativ aktion mod homolobbyen i Århus og mange flere.

Hvorfor vi kæmper

Homobevægelsens tankegang stammer fra jødisk kulturmarxisme, som er skabt af zionistiske tænkere, der konkluderede, at den traditionelle marxistiske kamp for verdensrevolutionen og en verdensregering (NWO) ikke kunne lykkes før destabiliseringen og ødelæggelsen af den hvide vestlige kultur og civilisation var gennemført.

Kulturmarxisme, også kaldet «kultur terrorisme», gik direkte til angreb på de samfundsbærende og naturlige fundamenter og strukturer. Race, familie, køn, tro, normer, moral, historie, identitet og seksualorientering er blot nogle af de mål, der konstant og aggressivt bliver angrebet af zionisterne.

Homolobbyen er en del af den zionistiske krigsførelse mod vort folk, og fokuserer først og fremmest på seksualitet, køn, seksualorientering, moral, normer og familier – som af kulturmarxistiske tænkere betragtes som værende vigtige og afgørende i bestræbelserne om at omstyrte Vesten.

Om nutidens homolobbyister er opmærksomme på deres egen oprindelse og formål er meget uklart, men erfaring viser, at de er fuldstændig uvidende og dermed kun fungerer som «nyttige idioter». Homolobbyens bagmænd – magtfulde zionister, finansfolk og bankstyrede aviser – er dog helt klar over dette og handler bevidst og målrettet.

Det er på tide at stoppe op og nægte at blive ledt som lemminger af de strømninger som fjenderne af vort folk skaber. Det er på tide at vågne op og huske hvem vi er; stolte nordboere, som tidligere i vores storhedstid omfavnede begræber som hæder og ære, moral og naturlighed, mens vi mødte fremmede indtrængere med et verdenssyn så ækelt med foragt, kampråb og hævede økser. Det er på tide at du, nordiske mand og kvinde, finder modet og drivkraften til at modstå angrebet og aktivt tage del i kampen!

Se billeder fra aktionen her:


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Herman von Snaps says:

  Virkelig godt gået!

 • Steffen O says:

  Hvor kan man købe de klistermærker?

  Jeg printere det ud i havde under hent propaganda og satte her i min by med et stykke tape bag på. Det ville være noget nemmere hvis jeg kunne købe dem som klistermærker et sted

  • Jacob Vullum Andersen says:

   Mange af vores aktivister printer dem også ud som du, men på selvklæbende labels. De kan købes i en kontorforsyning eller Bog & Idé.

  • Eller også bruges der melklister. Du blander det sammen 1:4 mel og vand f.eks. 2 dl mel og 8 dl vand. Så har du til 2 flasker melklister. Hæld det hele ned i en gryde og varm det op til under kogepunktet og rør det rundt til du synes den har den rigtige konsistens og klumperne er væk. Så kan du hælde lidt sukker i for at det klistrer bedre og lidt salt i så det holder sig længere. Prøv det!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //