Ville beskytte kvinde mod ikke-hvid kæreste – blev brutalt myrdet

FRANKRIG: En 33-årig mor til et lille barn og hendes 23-årige nabo blev myrdet af kvindens ikke-hvide ekskæreste sammen med en »medhjælper«. Den 23-årige mand blev efter sigende myrdet, da han var på stedet for at beskytte kvinden mod den racefremmede.

33-årige Cécilia Peroux og 23-årige Pierrick Berthier mistænkes at være blevet dræbt af en racefremmed. Foto: Twitter.

Det var i den franske by Nexon i Nouvelle-Aquitaine, at et Tommie Lindh-lignende mord for nyligt fandt sted. Både en 33-årig småbørnsmor ved navn Cécilia Peroux og hendes 23-årige nabo Pierrick Berthier blev myrdet af kvindens tidligere elsker og en anden medsammensvoren, der i de franske medier omtales som Abdelkader B.

Abdelkader B. siges at have været kvindens ekskæreste, og Berthier, der flyttede ind i nabolaget for mindre end et år siden, befandt sig hos kvinden, fordi hun følte sig bange og truet af hendes voldelige, ikke-hvide ekskæreste. Efter det mistænkte dobbeltmord satte gerningsmændene angiveligt ild til huset, mens kvindens tre børn stadig var derinde. Børnene kunne dog reddes takket være en dramatisk redningsaktion udført af redningstjenesten, der hurtigt var på stedet, på trods af at håndtagene til hoveddøren var blevet fjernet, hvilket indikerer, at gerningsmændene ønskede, at børnene skulle dø i ilden.

Den 33-årige kvinde skal først være blevet stukket tre gange i nakken, hvorefter de to mistænkte skal have angrebet hendes beskytter. Mordet på Pierrick Berthier beskrives i de franske medier som ekstremt brutalt, og ifølge oplysninger var det ikke engang muligt at tælle antallet af knivstik på Berthiers sårede krop. Både manden og kvinden vurderes at have været døde, da branden i huset startede.

I en artikel på siden news.in-24.com siger faren til den dræbte Cécilia Peroux’ ældste datter, at efter at deres forhold sluttede, begyndte hun at gå ud med »voldelige mænd«, hvor Abdelkader B. således blev den sidste.

Han beskriver også Cécilia Peroux som en kvinde der »elskede musik, især zouk«, en musikstil med rødder i det caribiske øhav.

Om den myrdede Pierrick Berthier siger manden:

– Han var en ven, han kom ofte og besøgte hende. Og i forgårs, da min eks var i fare efter et skænderi [med Abdelkader] sidste weekend, tog han hjem til hende og børnene.

Ifølge franske medier er Abdelkader B. og en af ​​hans venner arresteret efter mistanke om to mord og drabsforsøg på de tre børn. Abdelkader siges at have været kendt af politiet tidligere for blandt andet mishandling af kvinder.

Kilder:
Le Populaire
News.in-24

Relaterede artikler:
Et år siden at Tommie Lindh blev dræbt
Tommie gav sit liv for at stoppe racefremmed voldtægt af hvid kvinde: »Han ville aldrig give op«
Nyt studie: 60 % af voldtægtsmænd har udenlandsk baggrund


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Nazi Rocker says:

  Hver evig eneste dag.

  Her har vi fx en telegram kanal der fokusere på dette:

  Every Day:
  https://t.me/everyday1350

  Det eneste de anti hvide har respekt for at vold fra hvide. Jeg bor selv i en ghetto. Gør modstand. Det virker.

  Danmark for Danskerne.

 • Danmark for Danskerne

 • Fardaus says:

  Enig og må danskerne være fri for disse onde sorte dæmoner.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //