Canadisk far kaldte sin 14-årige datter for »hun« – risikerer 5 års fængsel

KULTURMARXISME: En canadisk far tabte kampen for at forhindre hans mindreårige datter i at blive udsat for kønshormoner og få hendes krop ændret for evigt. Han risikerer nu fem års fængsel for »vold i hjemmet«, da han fortsatte med at tiltale sin datter med hendes fødselsnavn og brugte kvindelige pronominer om hende.

Genrebillede. Fotomontage: Piqsels (Public Domain).

I tirsdags overgav Robert Hoogland sig, hvis datter på 14 år tror, at hun er en dreng, til en canadisk domstol. Han blev efterfølgende fængslet, da justitsministeren i British Columbia udstedte en arrestordre for foragt, da faderen insisterede på at henvise til sin datter som sin »datter« og brugte pronominer som »hun« og »hende«, skriver Daily Wire.

 

Pigen skulle få testosteroninjektioner uden sine forældres samtykke

Det var i februar 2019, at højesteret i British Columbia i Canada besluttede, at pigen skulle modtage testosteroninjektioner uden forældrenes samtykke. Retten besluttede også, at hvis nogen af ​​pigens forældre efterfølgende henviste til hende med kvindelige pronominer eller henvendte sig til hende med hendes fødselsnavn, ville de blive betragtet skyldige i »vold i hjemmet«.

Da pigen gik i syvende klasse, opfordrede skolen hende til at se psykologen Dr. Wallace Wong, som mente, at pigen skulle starte med kønshormoner, når hun blev 13 år. Hoogland sagde, at pigen led af psykiske problemer og nægtede at give hende tilladelse. Læger på BC Children’s Hospital besluttede derefter, at pigen stadig skulle have testosteroninjektioner.

 

Faderen forsøgte at stoppe hormonbehandlingen, men mislykkedes

Faderen protesterede, fordi han var bekymret over konsekvenserne af hormonbehandlingen, men fik at vide, at pigens samtykke var nok til, at hun kunne starte med kønshormonerne.

Hoogland reagerede med at forsøge at få et påbud om at stoppe behandlingen, men blev nægtet dette med den begrundelse, at pigen havde eneret til at godkende behandlingen for hendes kønsdysfori, og at det ville blive betragtet som vold i hjemmet at henvende sig til pigen med hendes fødselsnavn eller med kvindelige pronomier.

 

»De bruger pigen som marsvin i et eksperiment«

– Regeringen har overtaget mine forældrerettigheder. De bruger pigen som et marsvin i et eksperiment, sagde faderen bagefter.

Samme aften, som han modtog beslutningen, gav faderen et interview, hvor han kaldte sin datter for en pige »fordi hun er en pige« og sagde, at »hendes DNA ikke vil ændre sig gennem disse eksperimenter«. I april 2019 blev der udstedt en godkendelse til at give enhver politibetjent mulighed for at arrestere Hoogland uden en arrestordre, hvis han omtalte sit barn som en »pige« eller brugte kvindelige pronominer om hende.

 

»Nogle gange vil jeg bare skrige, så andre forældre og mennesker forstår, hvad der sker«

– Jeg havde et helt raks barn for et år siden, og det helt raske barn er blevet ødelagt uden nogen grund. Hun kan aldrig vende tilbage til at være en pige i den raske krop, som hun burde have haft. Hun vil for altid have en dybere stemme. Hun skal altid barbere sig på grund af ansigtsbehåring. Hun vil ikke være i stand til at få børn … Nogle gange vil jeg bare skrige, så andre forældre og mennesker forstår, hvad der sker. Et barn derude, mit barn, har fået sit liv ødelagt, sagde Hoogland i et andet interview i februar 2020.

 

Faderen risikerer nu 5 års fængsel for »vold i hjemmet«

Hoogland rettede sig ikke efter domstolens afgørelse, og den 4. marts blev arrestordren udstedt. Inden han overgav sig den 16. marts, oprettede Hoogland en GoFundMe-side, hvor der stod:

Den yderste venstrefløj udstedte en arrestordre torsdag den 4. marts! Jeg overgiver mig den 16. marts! Jeg kæmper mod den yderste venstrefløj baseret på et civil ulydighedsforsvar! Jeg er nu tilbage i retten til en fem-dages straffesag, der vil vare i mindst fem dage. Fra 12.-16. april. Denne retssag, der kunne sætte mig i fængsel i op til fem år for at have fortalt sandheden om statsstøttet børnemishandling.

 

Læs også:
Apple introducerer nye bizarre emojis
Transhood – ny jødiskproduceret tv-serie hvor børn bliver «kønskorrigeret»
EU skærper tonen over for LGBT-fjendtlige lande
Fem- og seksårige børn skal have ret til juridisk kønsskifte
Mange unge transpersoner i Storbritannien ønsker at skifte tilbage til deres virkelige køn
Læger og forskere advarer: «Unge kan komme til at fortryde kønskorrigering»
Irreversibel kønskorrigerende operation – indgrebet stadig flere fortryder
Børn injiceres med kønshormoner i nyt trans-ekperiment
Harry Benjamin – jøden som indførte «kønskorrigering»


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //