Efter ydmygelsen: Paludan nægtes grundlovssikrede rettigheder

SVERIGE: Efter at politiet i Sverige blev fuldstændig ydmyget af vrede indvandrerbander, nægter de at give Paludan tilladelse til at holde en ny koranafbrænding i Landskrona.

Foto: Twitter/Nordfront.

Den danske politiker Rasmus Paludan har de seneste dage været i Sverige for at holde en række demonstrationer i indvandrertætte områder. Forud for disse møder har lokale indvandrerbander mobiliseret sig og haft held med at ydmyge politiet fuldstændigt.

Blandt andet er flere politibiler blevet sat i brand, en mandskabsvogn er blevet kapret og udstyr som uniformer er blevet stjålet af racefremmede indvandrere. I et klip fra Skäggetorp i Linköping kan man se en ung indvandrer gå rundt iført politigasmaske og -jakke, mens andre indvandrere kommer med kommentarer som »knep deres mor«, med henvisning til politiet.

Det har været tydeligt at se, at politiet ikke har været i stand til at håndtere situationen. Udover det, der er nævnt ovenfor, er politiet også blevet filmet, da de trækker sig væk fra den vrede indvandrerpøbel i Skäggetorp. Herefter endte flere politibiler under indvandrerbandernes kontrol.

I dag var det planen, at Paludan skulle holde en ny koranafbrænding i Landskrona, hvor han igen havde tænkt sig at brænde Koranen. Nu har politiet afvist en tilladelse til at afholde demonstrationen, oplyser Paludan på Facebook.

– Politiet kapitulerer over for bøller og kriminelle, skriver Paludan om politiets beslutning.

I stedet holder han i dag en demonstration på en rasteplads ved Skånegården (tæt på Øresundsbroen) klokken 17-20, skriver han på Facebook.

Læs også:
Nye koranoptøjer i Örebro og Rinkeby
Pas på counterjihad-bevægelsen!
Paludan anklages for at krænke mindreårige med seksuelle fortællinger
Svensk politi med en underskriftskampagne mod bandekriminalitet


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //