EU-plan: 70 millioner afrikanere til Europa inden 2035

MASSEINDVANDRING: EU planlægger en migrationspagt, der skal vedtages ved en afstemning senere til sommer. Hvis beslutningen vedtages, kan mere end 70 millioner afrikanere frit strømme ind i Europa.

Afrikanere på vej til Europa. Foto: MONUSCO Photos, (CC BY-SA 2.0).

Den Europæiske Union planlægger at stemme for en såkaldt »migrationspagt«, som vil pålægge medlemslandene en masseindvandring på 70 millioner afrikanere. Dette afsløres af den tyske EU-parlamentariker Gunnar Beck (AfD).

Forslaget argumenterer for, at masseindvandring bør blive mere centraliseret inden for Unionen.

– »Jeg har selv arbejdet med EU’s migrationspagt i nogen tid, og i mine øjne ville det være katastrofalt at vedtage en sådan pagt«, fortæller Beck til RT.

– »For ikke så længe siden talte EU om at importere op til 70 millioner afrikanere til Europa inden 2035«, fortsætter han, inden han afsluttede med en meget forsigtig kommentar: »Efter min ydmyge mening er det ikke det, vi har brug for, for at modernisere vores økonomi«.

En ny øgning af masseindvandringen har været planlagt i Bruxelles i lang tid, og man ønsker helt åbenlyst, at erstatte en aldrende europæisk befolkning med afrikanere. I stedet for at opfordre europæere til at få flere børn, bør der importeres op til hundreder af millioner af racerfremmede fra den tredje verden. Det er en befolkningsudskiftning der er tale om.

Beck mener endvidere, at EU vil benytte lejligheden til at åbne dørene op for Afrika senere til sommer, da  det forventes at coronarestriktionerne lempes. Der vil være en feelgood-stemning i Europa, og derfor vil europæerne være ligeglade med en ny bølge af afrikanere, begrunder han.

På trods af nogle forsinkelser ser det ud til, at arbejdet med den nye masseindvandrings-pakke er i fuld gang.

– »Det har endnu ikke været igennem alle udvalg i Europa-Parlamentet, og Europarådets forhandlinger er ikke startet, men jeg tror, ​​at EU gerne vil have lovgivningen igennem fra juli og frem«, siger Beck.

Europa-Parlamentet afholder et sidste plenarmøde i begyndelsen af ​​juli, inden de holder sommerferie, indtil midten af ​​september.

»Der er god tid til, at emnet mister relevans (for folket) i sommerferien. Det vil være som om det (masseindvandring) har eksisteret hele tiden«, kommenterer RT.

Læs også:
To tredjedele af Afrikas befolkning og det halve Mellemøsten vil immigrere til Vesten
Forsker: Etniske svenskere i mindretal i deres eget land om 45 år – derefter begynder folkedrabsfasen
Dagens video: Kalergiplanen – Befolkningsudskiftning
Mark Collett: Regeringen vil gøre det ulovligt at kritisere befolkningsudskiftningen
West Point-oberst: Biden ønsker at gøre hvide til en minoritet i USA


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Goyimandproud says:

  The goyim know

 • Christian says:

  70 millioner er over 15% af den nuværende befolkning i EU, uden at tage højde for at der allerede er en substantiel, som er kommet fra blandt andet Afrika.

  Det er ikke sikkert at det lykkes dem at importere så mange på så kort tid, men blot at de overvejer det, burde være nok til at overbevise en om at den organisation ikke vil os godt.

 • Martin says:

  Det bliver en mørk fremtid vi går i møde hvis det lykkes

 • Kedelig tid vi går i møde. Og frustrerende at “eliten” sikkert gerne vil HAVE vi skal forsvare os mod de racefremmede mennesker: der skal ske ødelæggelse, borgerkrige, nationalbefolkninger, der griber i selvtægt, osv. De VIL gerne have, at den vestlige civilisation skal rives ned, så deres “nye verden” for alvor kan opbygges (én verdensregering, “own nothing and be happy”, agenda 21, totalitær medicinsk diktatur, transhumanisme).

  Hvordan vinder man over sådan en magtfuld fjende, der formår at koge frøen (os) langgsomt men sikkert? En stor del af vores folk VIL jo gerne “koges”, lader det til!

  Det kræver intelligent styrke og vel et netværk bestående af hele den europæiske befolkning?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //