Film: Jøders respons på folkemordet i Ukraine

FOLKEMORD: I følgende video kan man høre bevidne jøders ligegyldighed overfor folkemord påført andre, eftersom dette betyder konkurrence, sætter det påståede «holocaust» i skyggen, og ikke mindst bringer jødiske krigsforbrydelser frem i lyset.


Op gennem efterkrigstiden er vi blevet lært, at historiens værste forbrydelse er det såkaldte holocaust på seks millioner jøder, mens al anden historie har stået i skyggen af denne alvorlige påstand. Man lærer simpelthen ikke om de enorme krigsforbrydelser, der har fundet sted under jødisk ledelse før, under og efter Anden Verdenskrig, og som på bestialske måder har taget mange millioner af hvide menneskers liv.

I den følgende video kan man bevidne jøders totale ligegyldighed overfor andres lidelse, såvel som deres hårrejsende uforskammethed i måden, hvorpå de på en mafia-lignende facon kræver, at folkemordet på hvide ukrainere, kaldet Holodomor, dysses ned, så det påståede «holocaust» af jøder ikke falder i skyggen af denne virkelige hændelse, udført af jøder.

I slutningen af ​​videoen kan man sågar høre en jødinde indrømme, at jøder bevidst spiller på hvid skyld, ved regelmæssigt at bebrejde hvide for et påstået «holocaust» på jøder, et kort de ofte benytter sig af ved enhver modgang. Således har de tilegnet sig magt og gjort sig beskyttet mod enhver kritik.

Se videoen her:

Se også jødiske ledere bag den røde terror som fejede hen over Europa:

Læs også:
Jødernes rolle
«Holocaust» er fup
«Holocaust»-vidnesbyrdene de ikke vil have at du hører
Allieret massakre i tysk koncentrationslejr blev «billedbevis for holocaust»


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Her er en video som er meget vigtig til det her emne https://youtu.be/CkNLRktWbFQ


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //