Google forbyder vaccinekritik

CENSUR: Stik imod offentlighedens interesse øger Google igen censuren på internettet med et totalt forbud mod kritik af vacciner.

Internetgiganten Google er tidligere blevet kritiseret for sin censur på internettet, som under corona-pandemien også har ramt læger, eksperter og andre vaccineskeptikere, da informative videoer om covid-vaccinen er blevet blokeret. Google intensiverer nu sin censur af internettet og ønsker at forbyde vaccineskeptikere fuldstændigt. Censuren vil også ramme for eksempel udsagn som at influenzavaccinen kan forårsage infertilitet, og at MMR-vaccinen kan forårsage autisme.

Tusindvis af moderatorer er blevet ansat og vil bruge højteknologiske billed- og tekstgenkendelsesalgoritmer til at forhindre, at oplysninger om farerne og bivirkningerne ved vacciner når ud til offentligheden.

Nogle af dem, der nu er berørt af Googles censur, er Robert F. Kennedy jr. og Dr. Joseph Mercola, der anses for at være årsagen til, at mange i USA har nægtet at blive vaccineret med en ikke-gennemtestet covid-vaccine.

»Vi er samlet rundt om i verden, vi vil ikke leve i frygt, vi vil stå sammen og genvinde vores frihed«, skrev en talsmand for Joseph Mercola til Reuters.

YouTube, der ejes af Google, står nu over for et tilbageslag i verden. Sidste tirsdag blev den russiske tv-station RT’s tysksprogede kanaler slettet fra YouTube med den begrundelse, at kanalerne havde overtrådt retningslinjerne for såkaldt misinformation om Covid-19. Rusland kaldte YouTubes handling for »informationsagression uden sidestykke« og truede med at blokere den ytringsfrihedshadende videoplatform i Rusland.

Matt Halprin, YouTubes vicepræsident, praler af, at videoplatformen har fjernet over 133.000 kritiske videoer om coronavirus og vacciner.

Kilder:
Reuters
Aftonbladet
Frihetskamp

Læs også:
Google presses til at fjerne Telegram pga. «antisemitisk indhold»
Afsløring: Google vil gøre alt for at forhindre frie valg
Medgrundlægger af Wikipedia: Stol ikke på Wikipedia!
Google tester ny datateknologi – spionerer på Chrome-brugere uden at informere dem
«Videnskabelig» metode til kildekritik: Google og Wikipedia bliver sandhedsdommere


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //