Kyle Rittenhouse besejrede det jødiske system

KOMMENTAR: Frifindelsen af ​​Kyle Rittenhouse står som en værdifuld moralsk sejr og beviser endnu en gang, at det jødiske system er alt andet end uovervindeligt.

Efter forventningerne om offentliggørelsen af ​​en endelig frifindelse af Kyle Rittenhouse mandag aften, nærmede vi os weekenden uden nogen afgørelse. Selv i en tid så gennemsyret af kynisme som den vi lever i, er dette chokerende.

Lad os gå tilbage til begyndelsen.

I august 2020 havde BLM-terroren, der omfavnede USA, allerede stået på i flere måneder. Bygninger var blevet brændt ned, statuer dedikeret til hvide mænd revet ned, uskyldige mennesker dræbt, og alt var sket, mens politiet stod med armene over kors (i de tilfælde, hvor de ikke knælede for »demonstranterne«) og massemedierne hyldede terroren som en retfærdig protest mod dødsfaldet af ​​en sort kriminel stofmisbruger, der tilfældigvis truede en gravid kvinde med en ladt pistol.

I Kenosha skulle det dog forløbe anderledes. Om morgenen den 26. august var to medlemmer af den voldelige organisation Antifa døde, og en tredje såret med varige mén. Dette som følge af en konfrontation med den dengang 17-årige Kyle Rittenhouse, der var tvunget til at åbne ild mod de tre personer i selvforsvar.

Den legendariske status, Rittenhouse har opnået i kølvandet på dette, har flere årsager. For det første var det en værdifuld moralsk sejr efter flere måneders anti-hvid terror i gaderne i USA. Rittenhouse valgte, ud fra en slags ungdommeligt, naivt mod, at gå på gaden for at beskytte sin hjemby, noget han siden har måttet betale for.

Den anden årsag var identiteten på hans angribere, som blev afsløret knap 24 timer senere takket være Eric Strikers formidable journalistiske evner. Joseph Don Rosenbaum, den første til at angribe Kyle den nat, var en jødisk pædofil mand, der havde tilbragt over 12 år i fængsel for seksuelt misbrug af fem drenge, den yngste af dem 9 år, inklusive anal voldtægt.


Anthony W. Huber, som senere gik til angreb mod Rittenhouse med et skateboard, havde ligesom Rosenbaum en kriminel fortid, herunder fysisk vold mod familiemedlemmer. Gaige Paul Grosskreutz, som sigtede med en pistol mod Kyles hoved, som man nu ved at han ikke havde nogen lovlig ret til at bære på det tidspunkt, overlevede sammenstødet og er siden blevet tvunget til at vidne om, at Rittenhouse åbnede ild mod ham i selvforsvar.

Efter denne hændelse, som på det tidspunkt så ud til at garantere Rittenhouses frifindelse, greb anklager Thomas Binger til stadig mere beskidte tricks for at tilsværte Rittenhouses navn, herunder antydede han over for juryen, at Rittenhouse havde løjet ved ikke at tale med politiet, hvilket førte til en glødende irettesættelse fra dommeren Bruce Schroeder.

I sin endelige udtalelse til juryen hævdede Binger, at Rittenhouse fremprovokerede angrebet ved først at rette sit våben mod ubevæbnede demonstranter, baseret på en dronevideo i lav kvalitet. Det er senere kommet frem i en chokerende afsløring, at Binger havde adgang til en video af bedre kvalitet, som tydeligt viser, at Rittenhouse aldrig sigtede på nogen, og at Binger IKKE delte denne video med forsvarsteamet er et groft brud på retsprotokollen.

Dette var dog blot en af ​​mange skandaler, der påvirkede sagen. Tidligere måtte dommeren suspendere retssagen, fordi det viste sig, at nogen havde forsøgt at filme nævninge i retssalen, sandsynligvis for at afsløre deres identitet for at true dem til at finde Rittenhouse skyldig. Det er senere kommet frem til, at det var en mulig årsag til den uventede forsinkelse af domsafsigelsen, som skulle komme allerede mandag.

Det sluttede dog ikke der. Dommer Schroeder nægtede senere MSNBC adgang til retssalen, efter at det kom frem, at politiet havde anholdt en mand, der havde fulgt nævningemedlemmernes bus, formentlig med den hensigt at fotografere dem. Manden hævdede at arbejde for MSNBC.

Forsøgene på intimidering fortsatte. Aggressive BLM-demonstranter protesterede uden for bygningen, mens juryen behandlede sagen, med plakater, der erklærede den pædofile voldtægtsforbryder Rosenbaum for en »helt«, mens de råbte deres nu berygtede slagord.

Efter alle disse hændelser var de fleste af os nået til den konklusion, at retssagen sandsynligvis ville ende i en såkaldt »mistrial«, et amerikansk juridisk koncept, hvor hele retssagen erklæres ugyldig, hvilket ikke kun ville betyde, at Rittenhouse ikke ville være blevet frifundet, men også at sagen mod ham muligvis kunne genoptages på et senere tidspunkt.

Fredag ​​blev Rittenhouse dog frifundet på alle punkter.

Den juridiske og moralske sejr her kan ikke undervurderes, ikke kun for nationalister, men for titusinder af lovlydige amerikanere, der ikke ønsker andet end fred og ro. Hvis Rittenhouse var blevet fundet skyldig, ville implikationen have været et de facto forbud mod selvforsvar for hvide amerikanere over for antifascistisk terror og vold. Den amerikanske jødiske besættelsesregering er fuldt ud klar over dette, hvilket forklarer, hvor dybt de var villige til at synke for at sikre, at Rittenhouse blev dømt.

Denne sejr er dog ingen garanti for hvide amerikanere, som vil befinde sig i samme position i fremtiden. Kampen om denne retssag blev vundet, før den overhovedet begyndte, og den blev vundet af det internationale nationalistiske miljø, der fik fat i fakta om sagen, FØR de jødiske medier kunne tage kontrol over fortællingen, og sætte mainstream-retten i en position, hvor de simpelthen ikke kunne stikke Rittenhouse i ryggen, som de gjorde mod Derek Chauvin. Hvis denne enorme velgørenhedsbegivenhed ikke havde fundet sted, ville Rittenhouse være på vej til en amerikansk gulag i dette øjeblik. Som tingene var, vandt han sagen men det var på et hængende hår.

Retten til selvforsvar overlever for at se en ny dag i USA, og myten om, at det jødiske system er uovervindeligt, er igen blevet tilbagevist. Takket være en ung drengs mod og racebevidste solidaritet har systemet igen lidt et knusende nederlag.

/russleman

Læs også:
Rittenhouse gjorde intet forkert
Er Antifas og BLM’s optøjer et jødisk kup?
Den døde pædofile voldtægtsmand Joseph Rosenbaum hyldes af andre jøder som en helt
AFA og BLM angreb enlig hvid mand – to angribere dræbt


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Rigtig god artikel og tillykke til Kyle og hans familie. En lille smule retfærdighed findes stadig i USA, man skal blot kæmpe med næb og klør samt millioner af støttere for at få det.

 • Retfærdigheden sejrede! see ya Kyle.

 • Seek Kyle!

 • Stakkels dreng. Nu kan han endelig få fred og nu kan de døde anti-hvide brænde for evigt i helvede.

 • Heksejaegeren says:

  Stor sejr for den hvide mand i Amerika, men Antifa og BLM vil jagte ham resten af hans liv.

 • SnëakyMilits says:

  Sådan! Bliver lykkelig når jeg ser at systemet kan tabe! 💪🏻💪🏻


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //