Lake County Illinois kommer ikke til at tiltale Kyle Rittenhouse

USA: Illinois vil ikke bidrage til Wisconsins tiltale mod Kyle Rittenhouse.

Billeder: Lake & McHenry County Scanner/Privat.

Lake Countys anklager i Illinois, Michael Nerheim, vil ikke retsforfølge Kyle Rittenhouse for ulovlig våbenbesiddelse, rapporterer Lake & McHenry County Scanner.

Rittenhouse forsvarede heroisk sit liv og andres ejendom i august i år mod jødiske og kommunistiske BLM- og Antifa-terrorister. Hændelsen fandt sted i Kenosha nord for byen Chicago, Wisconsin, og ikke i Rittenhous egen hjemstat.

Kyle forsvarede sig, da han blev angrebet af tre terrorister bevæbnet med skateboards og pistoler, hvoraf to af dem døde. På grund af dette blev Kyle forhåndsdømt af medierne og mistænkt for at have begået “hvidt magt-drab” og forsøg på drab på disse Antifa-terrorister.

Mens massemedierne i USA har hetzet mod 17-årige Rittenhouse, har den folkelig opinion stort set støttet Rittenhouse, da han ikke gjorde noget forkert, da han forsvarede sig.

Anklageren i Lake County siger, at pistolen, der blev brugt af Kyle Rittenhouse i Kenosha, er købt, opbevaret og brugt i Wisconsin. Ingen tiltale vil derfor blive indgivet mod ham i Lake County.

Venstreekstremister har forsøgt at hævde, at Kyle bar våbenet ulovligt over grænsen og således forsøgt at argumentere for en skærpet anklage mod ham, hvilket politiet nu har vist var en løgn.

Det omstridte våben er en Smith & Wesson AR-15 automatisk riffel af kaliber .223; den slags våben, som jødiske lobbyorganisationer i flere år har forsøgt at afvæbne det amerikanske folk for i årevis. De samme og beslægtede organisationer forsøger at ødelægge den amerikanske forfatning ved at slette The Second Amendment, der erklærer amerikanernes ret til at bære våben. Forfatningen burde gælde for hele USA, men “anvendes” forskelligt i forskellige stater.

Kyle Rittenhouse står tiltalt i Wisconsin mistænkt for forsætligt mord, to forhold for skødesløs sikkerhed, forsøg på drab af første grad, og som mindreårig at være i besiddelse af et farligt våben.

Men fordi Rittenhouse ikke kan anses for at have begået nogen forbrydelse i Illinois, efter en “omfattende efterforskning” udført af Antiochs politidistrikt, vil han ikke blive retsforfulgt for noget i Illionis, siger de. Der er ingen beviser for, at Kyle var i besiddelse af pistolen i Lake County, Illionis.

Rittenhouse tilbageholdes i øjeblikket på Depke ungdomsinstitution. Politiet i Antiochia vil ikke kommentere sagen i nogen større udstrækning, med henvisning til, at det kan påvirke den igangværende retsprocess i Wisconsin.

Rittenhous advokater vil ikke lade ham blive udleveret til Wisconsin. De er bekymrede for hans sikkerhed.

Lake & McHenry County Scanner gengiver med relativt detaljerig rapportering, hvad videoerne fra begivenhederne viser.

Læsere, der har kommenteret artiklen “takker Jesus” for anklageren Nerheims beslutning, og et par kommentarer mener også, at vigtige hændelsesforløb, der understøtter Kyles sag, er udelukket, herunder at der mangler tilstrækkelig klar diskussion om selvforsvar, eftersom Kyle blev angrebet. En kommentator skriver, at mens terroristerne angreb bagfra, mødte Kyle sine angribere ansigt til ansigt.

Mens den folkelig opinion og opråbet “Free Kyle” ser ud til at blive stærkere, eller fortsat være stærk, har jødisk ejede sociale medier bedrevet sine egne kampagner mod Kyle Rittenhouse og forbudt såkaldte hashtags, der støtter ham.

Læs også:
Rittenhouse gjorde intet forkert
Den døde pædofile voldtægtsmand Joseph Rosenbaum hyldes af andre jøder som en helt
AFA og BLM angreb enlig hvid mand – to angribere dræbt
Er Antifas og BLM’s optøjer et jødisk kup?

Kilder:
Lake & McHenry Scanner


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //