Propagandaoffensiv i Randers

AKTIVISME: Aktivister gennemførte en aktion for at sætte coronakrisen under dens rette lys, som en krise, som blegner sammenlignet med den anden, uendeligt mere alvorlige biologiske krise; det hvide folkemord.

Globalisme dræber står der på plakaterne, som blev spredt omkring Covid-19 testcenteret i Randers natten til tirsdag.

Aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte denne aktion for at sætte coronakrisen under dens rette lys, som en krise, som blegner sammenlignet med den anden, uendeligt mere alvorlige biologiske krise; det hvide folkemord.

Kort om Covid-19: En masse smittede, meget få døde.
Statens Serum Institut oplyser på deres hjemmeside, at der totalt i coronaperioden har været 633 døde, dog med fodnoten, at opgørelsen af antallet af døde omfatter dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist COVID-19 infektion. COVID-19 er ikke nødvendigvis den tilgrundliggende årsag til dødsfaldet.

Hvad end Covid-19 er en (for nogle) årsag til dødsfald eller ej, er de 3,1 % af dødsfald hos smittede (med ovenstående fodnote taget i betragtning) intet i forhold til de 100 % af hvide danskere, som bliver udryddet ved den fortsatte masseindvandring, som resultatet af Danmarks nuværende globalistiske politik.

Som dansker har vi for nylig erfaret, hvordan landets magthavende politikere går lodret imod folkets generelle vilje, da forbuddet mod omskæring blev fejet af bordet af statsminister Mette Frederiksen, for at beskytte fremmede elementer i det danske fællesskab.

Et andet eksempel på magthavende politikeres enegang til fordel for globalistiske interesser, var daværende statsminister Lars Løkkes underskrivning af FN’s migrationspagt i Marrakesh, trods stor modstand i partiet. Denne migrationspagt letter migranters bevægelse over landegrænser, tvinger nationers folk til at betale for uddannelse af migranter, letter migranters mulighed for at sende danske skattekroner ud af landet og svækker ytringsfriheden.

Det liberaldemokratiske parlamentariske politiske system, med ethvert parti medregnet, fejler gang på gang, ved dets tilgang til at sætte globalistiske interesser over beskyttelse og bevarelse af folket. Denne førte globalstiske politik, fra venstre til højre, som sætter økonomi og internationale forhold før folket, vil, på snigende facon, bringe med sig den totale udslettelse af enhver hvid dansk familie, da netop økonomien og de internationale forhold kræver mere og mere indvandring fra ikke-europæiske lande.

På denne måde spiller det liberaldemokratiske politiske system fallit i opgaven at beskytte nationens befolkning, mens det bevidst eller ubevidst er vand på magtjødernes mølle ved opfyldelsen af den diabolske Kalergiplan.

I sin bog Praktischer Idealismus fra 1925 beskriver greve Richard Coudenhove Kalergi, som også regnes som en af ​​det globalistiske EU’s tre åndelige fædre, befolkningen i det fremtidige “Europas Forenede Stater”, som en rodløs masse, raceblandet med sorte og asiater. Den “Eurasisk-Negroide race”, som han kaldte den, vil ifølge ham minde om de gamle egyptere og blive styret af et jødisk aristokrati.

Det bemærkelsesværdige i denne sammenhæng er, at Kalergis idéer om en raceblandet underklasse, der styres af en jødisk herskerklasse, blev finansieret af bankmanden Max Warburg og finansmanden Bernard Baruch på vegne af bankmanden Louis de Rothschild. Samtlige med jødisk baggrund og ekstrem indflydelse.

Det hvide folkemord er en jødisk drøm, som såvel dengang som i dag støttes økonomisk af rige magtfulde jøder, som eksempelvis George Soros, som samarbejder med MasterCard for at accelerere befolkningsudskiftningen i Vesten. Jøden George Soros har nemlig indgået partnerskab med kreditkortgiganten MasterCard, som i lang tid har udviklet projektet MasterCard Foundation. De har sammen skabt en fælles platform kaldt Humanity Ventures.

Gennem sin Open Society Foundations har Soros finansieret forskellige politiske projekter, men i en fælles pressemeddelelse skrev MasterCard og Soros, at “Humanity Ventures er bestemt til at tjene penge til at stimulere investeringer fra andre finansiere”. Det udtrykkelige mål er at forbedre “flygtningenes” liv med uddannelse, sundhedspleje og økonomisk udvikling.

George Soros er også jøden som for nylig har pustet til ilden ved raceoptøjerne i USA, ved at finansiere aktivistorganisation OCAD (Organized Communities Against Deportation), der er dedikeret til at forhindre, at ulovlige indvandrere bliver deporteret fra USA. Denne organisation virker i samspil med den jødisk-organiserede og finansierede bevægelse Black Lives Matter (BLM), der sammen med Antifa (Anti-fascistisk Aktion) skaber optøjer i mange amerikanske byer.

GLOBALISME DRÆBER

Set i lyset af det truende og pågående folkemord på hvide mennesker, også kaldet befolkningsudskiftningen, placerer Covid-19-krisen sig langt nede på listen over alvorlige trusler mod folket.

Den Nordiske Modstandsbevægelse er den eneste bevægelse der sætter folket først! Den eneste bevægelse som ser befolkningsudskiftningen og samtidigt ser, og vover at tale om, de bagvedliggende kræfter, mens Den Nordiske Modstandsbevægelse er den eneste bevægelse, som kan præsentere en komplet løsning til spørgsmålet om beskyttelsen og bevarelsen af det danske folk.

Ser du det det virus som har inficeret vores Folketing og vover du at kæmpe for det du tror på?

Formår du at se en sikker, tryg og lys fremtid for folket, eller spænder du skyklapperne endnu strammere om dit hoved?

Er du interesseret i at støtte Modstandsbevægelsens kamp eller kunne du tænke dig at stå i forreste række sammen med de nationalsocialistiske frihedskæmpere?

Kontakt Den Nordiske Modstandsbevægelse i dag!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //