Sloveniens statsminister: »Antifa er en global terrororganisation«

SLOVENIEN: Sloveniens statsminister slutter sig nu til dem, der mener, at Antifa bedriver terrorvirksomhed.

Sloveniens nationalkonservative statsminister Janez Jansa beskriver nu Antifa som en international terrororganisation på Twitter. I udtalelser siger han også, at Antifas aktiviteter er finansieret af kapitalister.

»Antifa er en global terrororganisation. Støttet af kapitalen fra ​​finansspekulanter, der drager fordel af kaosset forårsaget af Antifas handlinger« – Sloveniens statsminister Janes Jansa.

Udtalelsen kommer i forbindelse med, at Antifa i Frankrig anvendte vold, optøjer og omfattende hærværk i et forsøg på at forhindre den konservative præsidentkandidat Eric Zemmour, der ironisk nok er jøde, i at udtale sig.

Sloveniens premierminister er tidligere kommet med kontroversielle udtalelser på Twitter. For blot få uger siden udpegede han en række EU-parlamentarikere ledet af finansjøden George Soros, og som arbejder for hans og ikke Europas interesser. I tweetet kaldte han dem »Soros’ marionetter«.

Jansa er ikke det eneste regerings- eller statsoverhoved, som har ønsket at klassificere den yderste venstrefløjsbevægelse Antifa som en terrororganisation. Donald Trump er kendt for at have forsøgt at terrorklassificere Antifa på grund af deres involvering i BLM-optøjerne i USA, som førte til, at mange mennesker døde, og byer lå i ruiner.

Læs også:
Dagens video: Antifa – en voldelig jødisk organisation
USA: Antifa satte ild til bygninger og affyrede våben fra biler
Er Antifas og BLM’s optøjer et jødisk kup?
Antifa gør det klart: Vores opgave er IKKE at bekæmpe kapitalismen eller systemet
Angela Merkel gav Antifa-supporter 1 million euro
Kristne børnefamilier i USA blev angrebet af antifascister

Kilder:
Twitter
Nordfront
Nordfront
Nordfront


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //