Aktion mod homolobbyen i Rede 2

AKTIVISME: Aktivister fra Rede 2 aktionerede i anledning af homo-måneden mod homolobbyen.

I anledning af den såkaldte »pride«-måned i juni har aktivister fra Rede 2 aktioneret mod homolobbyen i Tisvildeleje og på Amager Fælled og Bellevue Strandpark. Alle steder findes samlingssteder for de seksuelt afvigende.

En stor mængde plakater og klistermærker med teksten »Knus homolobbyen«, »Der er kun to køn!« og »Bevar det traditionelle kønsbegreb og de biologiske og naturlige kønsroller« er opsat alle disse steder.

Et udsnit af plakaterne vises nedenfor:

Amager Fælled

Tisvildeleje

Bellevue Strandpark

Kort om LGBT-agendaens fremmarch:

I 1981 blev homoseksualitet ikke længere set som en psykisk sygdom, i 1989 kom homoseksualitet med i partnerskabsloven, ægteskab af samme køn blev tilladt i 2012, og i de senere år er det stukket helt af, hvor homolobbyen har arbejdet med:

 • At relativisere og underminere kønsbegrebet og de naturlige og biologiske kønsroller. Påstande om, at køn er en »social konstruktion« og noget man selv kan vælge ud fra, hvad man »identificerer« sig som.
 • Opmuntring til hormonbehandling og ikke-reversibel kirurgisk »kønskorrektion« hos forvirrede børn og unge.
 • At normalisere og popularisere homoseksualitet, og derved skabe flere homoseksuelle individer, samt rykke grænserne for, hvad der anses for »normalt«.
 • At normalisere og legalisere pædofili. Faderen til den nordiske homo-lobby var selv dømt pædofil, og hans organisation havde sin egen underafdeling for pædofile.
 • At øge accepten af ​​seksuelt krænkende adfærd i samfundet. Dette baner vejen for stadig mere pervers og dekadent adfærd.
 • At relativisere og underminere den naturlige familie. Samkøn og andre unaturlige »familie«-konstellationer forsøges sidestillet med naturlige.
 • At seksualisere og indoktrinere børn og unge. Børn ønskes introduceret til seksualundervisning i en tidlig alder og ofte indoktrineres i hele homo-lobbyens arsenal af ideer.
 • At sætte lighedstegn mellem blandt andet homoseksualitet med heteroseksualitet, og derved redefinere menneskets seksualitet fra at handle om reproduktion til udelukkende at handle om »selvnydelse«.

 

Læs også:
Harry Benjamin – jøden som indførte «kønskorrigering»
Den sidste forpost i kampen mod homolobbyen!
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pædofili
Homoseksuelle er ikke født homoseksuelle
Er kritik af homolobbyen en hadforbrydelse?
Kendishomo går til forsvar af børneprostitution
Voldtægtskultur i LGBT-miljøet

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //