Expo i samarbejde med ADL

ANTI-HVIDHED: Den svenske venstreekstreme organisation Expo skriver en rapport sammen med den jødiske magtorganisation ADL, som ved flere anledninger har udtrykt racisme mod ikke-jøder.

Expo er en organisation, der ligner Redox i Danmark, hvor deres »anti-racistiske« arbejde kun handler om at undertrykke og bekæmpe hvide. I artiklen Expo er en antihvid stiftelse – ikke en »antiracistisk« giver Fredrik Vejdeland et eksempel på, hvordan Expo bevidst negligerer racisme mod hvide og samtidig ser racisme mod jøder som særligt alvorligt.

Expo har nu indledt et samarbejde med den jødiske magtorganisation Anti-Defamation League (ADL). Det skriver Nya dagbladet. Samarbejdet består i at skrive en rapport sammen om »højreekstremisme«, hvor Den Nordiske Modstandsbevægelse naturligvis er i fokus.

– Højreekstremisme har altid været en transnational trussel, i dag mere end nogensinde før, siger Expos administrerende direktør Daniel Poohl om samarbejdet.

– At arbejde sammen på tværs af landegrænser for at imødegå denne trussel er afgørende. Vi er glade for at have samarbejdet med ADL om at skabe denne rapport og håber også at samarbejde i fremtiden, fortsætter han.

Expos tilknytning til ADL går tilsyneladende helt tilbage til Expos stiftelse, da Expo allerede i løbet af det første år takkede ADL og andre aktørere for den støtte, de fik fra dem.

 

ADL – en racistisk organisation

Den jødiske lobbyorganisation ADL er åben omkring, at de kun fremmer jødiske interesser, og at hvides interesser står i vejen for dem. Ud fra Expos egne definitioner af racisme vil ADL være meget mere racistisk end mange af de indvandringskritiske organisationer, som Expo ellers forsøger at bekæmpe for netop at være racistiske. Det er derfor mærkeligt, at en »anti-racistisk« organisation indleder samarbejde med en racistisk organisation som ADL.

Som et eksempel på ADL’s racisme har organisationen, der er for »multikulturalisme« i hvide lande, udtalt sig imod raceblanding for jøder. Blandet ægteskab mellem jøder og ikke-jøder er »en trussel mod vores overlevelse«, sagde ADL-formand Abraham Foxman.

At raceblanding er en trussel mod ens eget folk, er også noget, Den Nordiske Modstandsbevægelse mener. På trods af dette vælger Expo at samarbejde med den ene part, samtidig med at de stempler den anden part som »ekstremistisk« og »racistisk«.

Et andet eksempel på, at ADL ikke ønsker at have nogen kontakt med ikke-jøder, er da ADL var rystet over, at kun 29 procent af de jødiske børn i USA går i jødiske skoler, og at de øvrige går i skole med ikke-jøder.

ADL accepterer ikke, at hvide bruger den retorik, de selv bruger. Da Tucker Carlson i et indslag advarede mod befolkningsudskiftningen, blev han angrebet af ADL, der mente, at folkemordsteorien er »antisemitisk, racistisk og giftig«. Tucker Carlson reagerede på hykleriet ved at læse en manual op, hvori ADL selv advarede mod befolkningsudskiftning i Israel, som ADL kræver skal være en jødisk stat, hvor palæstinenserne ikke må blive flere end jøderne.

ADL er således en organisation, der klart er imod raceblanding og integration for jøder, og som mener, at Israel skal være en jødisk etnostat, der hersker over de andre folkeslag inden for samme stat. ADL er også en organisation med reel indflydelse, i modsætning til de organisationer Expo søger at bekæmpe, da ADL har så meget magt, at den kan påvirke regeringer til at træffe beslutninger, der fremmer jødisk racisme.

Læs også:
ADL stolte over sin styring af Facebook og Twitter – og af valget
ADL omdefinerer begrebet »racisme« – igen
ADL kræver Gab lukket af FBI
ADL truer Island med «nazi-stempel» hvis de forbyder omskæring
Jødisk magt på krigsstien – vil censurere computerspillere

Kilder:
Nordfront
Nya Dagbladet
Nordfront
Nordfront
Nordfront


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //