Lækkede oplysninger afslører totalt vildledende statistik om »covid-patienter« i England

COVID-19: Data indhentet af The Telegraph viser, at patienter først testede positiv efter indlæggelse, i mere end halvdelen af ​​alle »hospitalsindlæggelser som følge af covid-19«.

Temabillede: Sygehus. Foto: Cabrils, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons.

Lækket data viser nu, at et stort antal patienter på hospitalerne i England, som officielt er indlagt på grund af corona – faktisk indledningsvis blev indlagt af andre årsager.

Mere end halvdelen af ​​de hospitalsindlæggelser, der ifølge journaler er sket pga. af corona, gælder for patienter, der først testede positivt efter indlæggelse, ifølge oplysninger, der er kommet frem i offentlighedens lys.

Eksperter har kommenteret, at dette kan betyde at de nationale statistikker, der offentliggøres dagligt på regeringens websted – og som der ikke mindst regelmæssigt henvises til af de ansvarlige ministre – groft overvurderer det pres, som corona-pandemien faktisk udsætter National Health Service (NHS) for.

Disse lækkede data – som dækker alle NHS-regioner i England – viser at sidste torsdag var kun 44 procent af alle patienter registreret med covid-19, testet positive ved indlæggelse.

Størstedelen af ​​disse corona-tilfælde blev først opdaget, da patienter senere tog en standardtest, som alle indlagte patienter skal tage. 56 procent af alle »corona-indlagte« falder i denne kategori, ifølge data fra The Telegraph.

Det er værd at bemærke, at der for denne gruppe ikke skelnes mellem dem, der indlægges på grund af alvorlige symptomer, som senere registreres for at være smittet med coronavirus – og dem, der er på hospitalet af andre årsager, og som ellers aldrig ville have vidst at de er smittet.

 

NHS er langsomme med at præsentere relevante data – som man har krav på

I sidste måned fik regionerne inden for NHS til opgave at opdele den nuværende gruppe af »covid-patienter« i kategorierne:

1) patienter som primært er indlagt på grund af virussen
2) patienter som primært indlægges af andre årsager

NHS England har imidlertid (endnu) ikke offentliggjort disse oplysninger.

Mønsteret vist med de nu lækkede tal – med langt de fleste tilfælde af covid-hospitalsindlæggelser diagnosticeret efter indlæggelse, nogle gange flere uger senere – tyder på, at gruppen inkluderer et stort antal, der sandsynligvis er blevet indlagt af andre årsager.

Den nuværende statistik viser endvidere, at iblandt mere end 780 indlæggelser, der blev registreret sidste torsdag, testede 44 procent positivt for covid-19 én gang i den 14-dages periode før hospitalsopholdet.

Yderligere 43 procent testede positivt inden for to dage efter indlæggelse og 13 procent derefter – hvilket er en gruppe, der kan have været blevet smittet med virussen på hospitalet.

Eksperter har kommenteret, at det høje antal af tilfælde, der blev opdaget sent – på et tidspunkt, hvor PCR-test blev gjort offentligt tilgængelige – indikerer, at mange af disse patienter blev indlagt af helt andre årsager.

Professor Carl Heneghan, leder af Center for evidensbaseret medicin ved University of Oxford, udtalte til The Telegraph:

– Disse data er utroligt vigtige og bør offentliggøres løbende … Når folk hører om covid-relaterede indlæggelser, antager de, at covid er den virkelige årsag, men disse data viser noget helt andet – det handler om, at covid »opdages« efter tests, der beviser dens forekomst.

Heneghan opfordrer regeringen til at frigive mere relevante data, som omfatter, om virussen var den primære årsag til hospitalsindlæggelse eller ej.

– Dette skal justeres med det samme, sagde han i interviewet til avisen og tilføjede, at de data, der hidtil er blevet offentliggjort, kan føre offentligheden »til falske konklusioner« ved at overdrive det faktiske pres på hospitaler forårsaget af covid-19.

 

»Man giver et falsk billede af virussets indvirkning på folkesundheden«

Sir Graham Brady, formand for en komité på 1.922 medlemmer, bestående af parlamentsmedlemmer i Tory, kommenterer til avisen:

– Næsten 18 måneder inde i covid-krisen er det absurd, at data, der viser hospitalsindlæggelser, endnu ikke er regelmæssigt tilgængelige for den brede offentlighed. At omtale alle patienter som på et tidspunkt har været smittet med Covid-19 som »covid-indlæggelser« er misvisende og giver et forkert billede af virussens samlede indvirkning på folkesundheden.

Greg Clark, leder af Commons science and technology select committee, sagde mandag aften, at han var i stand til at skrive til Sajid Javid, sundhedsministeren, og bede ministeren om regelmæssigt at offentliggøre opdelingen af ​​»de covid-relaterede indlæggelser«, nu hvor The Telegraph afslører dem:

– Hvis covid-relaterede hospitalsindlæggelser er nøglen til, hvor meget vi har grund til at bekymre os, og for hvor hurtigt restriktioner bør ophæves, er det af stor betydning, at data ikke præsenteres på en måde, der kan føre til forkerte konklusioner, sagde han.

Den lækkede statistik kommer fra NHS daglige medicinske rapporter, indsamlet fra alle hospitalsdistrikter i England. En computerekspert ved NHS mener, at de nu officielt offentliggjorte statistikker forvrænger det sande billede af situationen. Han siger til avisen:

– Det skaber indtryk af, at disse mennesker indlægges på hospitalet med covid-19, og det er simpelthen ikke tilfældet. Folk er urolige, bange og har ikke det sande billede – jeg finder det fuldstændig forkasteligt!.

En talsmand for NHS forklarer:

– Mange patienter indlægges på hospitalet for deres covid-symptomer og for komplikationer, som senere bekræftes med en covid-test taget efter indlæggelse – og andre kan dybest set enten være præsymptomatiske [har endnu ikke udviklet symptomer] eller asymptomatiske [er uden symptomer].

 

NHS kræver mere økonomisk bistand – påberåber sig Covid-19

Tirsdag informerede lederne af NHS om, at sundhedsvæsenet er lige så presset nu som under pandemiens peak i januar, og de beder derfor om øget økonomisk bistand.

Samtidig har regionale ledere inden for den del af sundhedsvæsenet som administreres af NHS, i et brev til premierministeren og sundhedsministeren, nu udtrykt stor bekymring for, at situationen i sundhedsvæsenet kan blive meget værre, før den bliver bedre.

I brevet beskrives det, at »pres af en helt anden karakter« – herunder »et massivt efterslæb« af patienter, der venter på behandling, et stort antal medarbejdere, der isolerer sig eller har afspadseret i længere tid – betyder, at situationen i sundhedsvæsenet er faktisk lige så anstrengt nu som i begyndelsen af ​​året.

Læs også:
Bioforsker advarer mod Covid-19-vaccine
Storfarma-virksomheder vil ikke blive holdt ansvarlige for bivirkninger af Covid-vaccine
Får Dansk Industri sin vilje skal du snart have et særlig vaccinepas for at at kunne arbejde
Belgisk vaccineforsker: «Menneskeheden risikerer at forvandle et ganske harmløst virus til et monster»
Spanien vil registrere alle som nægter at tage coronavaccinen


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Undersøg covid, og søg ikke udenlukket informationen på mainstream medier, der er rigtig mange læger, sygeplejerske, forskere og tidligere ansatte i Who lægemiddel industrien der modsiger det narrativ der kommer fra regeringen og mainstream medier. Viden er magt, undersøg tingene fra flere kilder og dan dig din egen mening.
    Følg pengene


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //