Rusland er i færd med at forbyde homopropaganda

RUSLAND: En komité i det russiske parlament ønsker at indføre et totalt forbud mod homofil propaganda i medier, film, på internettet og mange andre steder.

Kreml, Moskva. Foto: Pavel Kazachkov, (CC BY 2.0).

Den russiske komité for information, teknologi og kommunikation ønsker at indføre et totalt forbud mod homofil propaganda. Dette præsenteres af udvalgets formand Alexander Khinshtein ifølge nyhedsbureauet TASS.

Det ønskes blandt andet, at propagandaen bekæmpes »off-line«, i medierne, på internettet, i biografer og i film og har til formål at beskytte alle borgere uanset alder.

»Jeg støtter fuldt ud [Duma-medlem] Vyacheslav Volodin i hans bestræbelser på at forbyde propaganda for ikke-traditionelle værdier. Statsdumaens informationskomité er allerede begyndt at arbejde på sådanne initiativer«, skrev Khinshtein på sin Telegram-kanal.

I dag findes der et lignende forbud mod at sprede homopropaganda til mindreårige, noget udvalget nu ønsker at indføre for alle aldre.

Endvidere ønsker de at indføre strengere straffe for »pædofil propaganda«, samt »ikke kun at forbyde spredning af propaganda til mindreårige, men også al anden information, der viser utraditionelle seksuelle forhold eller perversioner«.

Udvalgets forslag vil snart blive debatteret i den russiske statsduma og ser ud til at have opbakning fra flertallet.

Læs også:
LGBTQ-propagandaen virker
Det russiske parlament vil snart forbyde homofile scener i film
EU skærper tonen over for LGBT-fjendtlige lande
LGBTQ-lærere inviterede elever til »hemmelig klub«
Voldtægtskultur i LGBT-miljøet

Kilde:
TASS


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //