Størstedelen af ​​skolebørn i Hamborg har nu indvandrerbaggrund

TYSKLAND: Befolkningsudskiftningen i Tyskland når en ny milepæl, da tyske børn i stigende grad bliver minoriteter i deres egne skoler.

Illustrationsbillede. Foto: Murray Foubister (CC BY-SA 2.0) via Wikimedia Commons.

Ifølge Remix News er der sket en dramatisk demografisk transformation blandt skolebørn i Tyskland. I Tysklands næststørste by, Hamborg, er etnisk tyske skolebørn allerede et mindretal.

Af de 257.000 børn, der var i folkeskolesystemet i Hamborg i skoleåret 2020/2021, havde 51,4% indvandrerbaggrund. Selvom Hamborg er spydspidsen for befolkningsudskiftningen i Tyskland, har den samme transformation fundet sted over hele landet. Den eneste forskel er tempoet.

Racefremmed masseindvandring har en længere historie i Tyskland end i Norge. Fænomenet »Wirtschaftswunder« (økonomisk mirakel), som Tyskland oplevede i efterkrigstiden, blev brugt som påskud til at indføre racefremmede på grund af mangel på arbejdskraft. Allerede i 1961 underskrev den vesttyske regering en arbejderaftale med Tyrkiet. Mens tyrkiske arbejdere oprindeligt var beregnet til at blive i kun to år, før de vendte tilbage til deres hjemland, spillede kapitalistiske styrker en central rolle i udvidelsen af ​​denne klausul.

I 2019 nærmede antallet af tyrkere i Tyskland sig til tre millioner. I 2020 havde mere end en million flygtninge bosat sig i landet fem år efter flygtningekrisens begyndelse. Alene i løbet af de sidste par uger er mere end 5.000 afghanske flygtninge blevet en del af Tysklands allerede betydelige afghanske mindretal, siden Taleban generobrede landet.

Kilder:
Remix news
Destatis
CGDEV
The Guardian
National Review

Læs også:
EU-plan: 70 millioner afrikanere til Europa inden 2035
Jøde: »Befolkningsudskiftningen skal ske hurtigere«
“Nordiske mennesker bliver minoriteter i deres egne lande, og immigranter med lav IQ kan ikke integreres”
To tredjedele af Afrikas befolkning og det halve Mellemøsten vil immigrere til Vesten
Forsker: Etniske svenskere i mindretal i deres eget land om 45 år – derefter begynder folkedrabsfasen


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Fjern lortet! says:

  🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

 • Det bliver et stort arbejde at få sendt de fremmede ud af vores lande

 • Sabastian-Julius Fousing Frandsen says:

  De sidste 50 år har jøderne prøvede at erstatte den germanske race. Fordi de er bange for at miste kontrol igen. Nu ser vi effekten. Der er stadig idioter, som påstår at der ikke sker nogen erstatning.

 • På den ene side har vi de svenske byer hvor svenskerne er i mindretal. På den anden har vi “engelske” byer og nu det samme syd for.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //