Storsatsning mod børn under Oslo Pride i samspil med NRK

NORGE: Oslo Pride vil i år sigte mod børn i alderen 4-12 år med den populære børne-TV-figur Fantorangen, som skal lokke børn til at deltage i de homoseksuelles verden.

Ifølge arrangøren FRI får årets Pride-arrangement i Oslo sit eget festivalområde med indhold rettet mod børn. Børnearrangementet, der har navnet Mini Pride, åbner med indslag fra børne-tv-vært Selma Ibrahim Karlsen og Fantorangen fra NRK, samt en appel fra byrådsmedlem Sunniva Holmås Eidsvoll. Den populære karakter vil føre an i, hvad arrangøren kalder en »kom med«-dans, mens børnene filmes. Hvad filmen skal bruges til, vil kommunikationsrådgiveren hos Pride Rohan Sandemo Fernando ikke sige, og heller ikke om den bliver vist på NRK under deres live-udsendelse.

Programmet omfatter et dragshow for børn mellem 4 og 8 år, som løber over flere dage, hvor Katinka Steensgard vil introducere børnene til konceptet. Desuden vil forfatteren Geir Egil Eiksund læse op fra bogen »Kampen«, der handler om en præpubertær dreng, der lærer at »acceptere sin homoseksualitet«. Remi Johansen Hovda, der har kunstnernavnet »Nabi Yeon Geisha«, vil fortælle homoseksuelle eventyr, der »åbner op for, at børnene kan fantasere og drømme sig væk til en smukkere, mere generøs og sjovere verden«.

Hovedansvarlig for børnearrangementet er Joo Helena Hansen, der er uddannet pædagog i Danmark og har arbejdet med børn i lang tid.

Oslo-skolen deltager i paraden med eget flag, og Uddannelsesstyrelsen har udsendt et brev, hvor alle ansatte og elever opfordres til at deltage. Stortingsrepræsentant Kjell Ingolf Ropstad siger til programmet Norge IDAG, at det er forkasteligt, at forældrene ikke er blevet informeret om dette:

Jeg mener, at det er forældrene selv og skolen, der i takt med barnets alder har ansvaret for at give børnene et værdisæt, hvor man møder andre med respekt, tolerance og kærlighed til alle mennesker. Dette kan ikke overlades til et politisk arrangement, som det Prid’et er. Jeg mener, at Oslo-skolen går ud over sit mandat og støtter Oslo-lærer Anders Noreng på Årvoll Skole i, at forældre skal have information om dette, og at man kan tage hensyn til – og respektere, at det ikke er noget alle forældre er enige i.

Han er også kritisk over for, at arrangementet henvender sig direkte til små børn. Det er byrådet dog ikke enig i.

– Der er meget i læreplanerne, der går lige ind til kernen af ​​det budskab, der er sat fokus på i forbindelse med Pride, siger SV-politikeren og tilføjer, at det er en naturlig del af læreplanen, at skolerne bruger slutningen maj og juni til at markere Pride. Der er ingen automatik i, at forældrene har behov for information om dette emne, mener Eidsvoll.

Ifølge byrådet er mangfoldigheden af ​​kønsidentiteter og orienteringer også »en naturlig del af børns liv«, og hun karakteriserer Ropstad som et fortidsminde med forældede holdninger. Hun mener også, at Ropstad konstruerer en problemstilling for at undgå at deltage i paraden, som er frivillig for ansatte og elever på skolerne.

Læs også:
Harry Benjamin – jøden som indførte «kønskorrigering»
Den sidste forpost i kampen mod homolobbyen!
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pædofili
Homoseksuelle er ikke født homoseksuelle
Er kritik af homolobbyen en hadforbrydelse?
Kendishomo går til forsvar af børneprostitution
Voldtægtskultur i LGBT-miljøet

Kilder:
Norge Idag
Norge Idag


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Kan ikke forstå hvorfor de skal blande børn ind i deres magt kampe. Det er direkte ulækkert det der foregår verden over. Jeg er bekymret for de børn der skal overtage den verden her. Børn bliver pålagt alt for meget, både i skolen, private holdninger der skal indskærpes. Jeg kan bare ikke følge det eller acceptere det. Etisk er vel at fremstå det man er skabt af. Danske børn har måtte udholde råben og fandenivoldske fremmede i danske skoler, og de danske børn skal bøje nakken og fremstå diskret. De danske børn skal forholde sig til krige, de skal fremstå som støttende. De danske børn skal lære dansk/matematik/biologi for at være blive noget, når de bliver store, og fejler de lidt, jamen så er der så meget kulturforståelse, at de danske børn kan komme på en lægeklinik og få vejledning i at forme ord med lyd og billeder, og skulle de være offer for mobning så er der ingen hjælp at hente, hverken fra samfundet eller lærerene.

    Fravalg kan godt betale sig, men ikke på bekostning af vilkår der skaber spild. Skriver vi ikke år 2022 ?.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //