Aktion mod homolobbyen i Rede 3

AKTIVISME: Aktivister har i anledningen af »homo-måneden« gennemført en aktion mod homolobbyen i Randers.

I anledning af den såkaldte »homo-måned« i juni har Rede 3 aktioneret mod homolobbyen ved en offentlig aktion i Randers.

I 1981 blev homoseksualitet ikke længere set som en psykisk sygdom, i 1989 kom homoseksualitet med i partnerskabsloven, ægteskab af samme køn blev tilladt i 2012, og i de senere år er det stukket helt af, hvor homolobbyen har arbejdet med:

 • At relativisere og underminere kønsbegrebet og de naturlige og biologiske kønsroller. Påstande om, at køn er en »social konstruktion« og noget man selv kan vælge ud fra, hvad man »identificerer« sig som.
 • Opmuntring til hormonbehandling og ikke-reversibel kirurgisk »kønskorrektion« hos forvirrede børn og unge.
 • At normalisere og popularisere homoseksualitet, og derved skabe flere homoseksuelle individer, samt rykke grænserne for, hvad der anses for »normalt«.
 • At normalisere og legalisere pædofili. Faderen til den nordiske homo-lobby var selv dømt pædofil, og hans organisation havde sin egen underafdeling for pædofile.
 • At øge accepten af ​​seksuelt krænkende adfærd i samfundet. Dette baner vejen for stadig mere pervers og dekadent adfærd.
 • At relativisere og underminere den naturlige familie. Samkøn og andre unaturlige »familie«-konstellationer forsøges sidestillet med naturlige.
 • At seksualisere og indoktrinere børn og unge. Børn ønskes introduceret til seksualundervisning i en tidlig alder og ofte indoktrineres i hele homo-lobbyens arsenal af ideer.
 • At sætte lighedstegn mellem blandt andet homoseksualitet med heteroseksualitet, og derved redefinere menneskets seksualitet fra at handle om reproduktion til udelukkende at handle om »selvnydelse«.

Det danske folk står over for en hel måned, hvor der nationalt og internationalt bliver skruet helt op for LGBT-propagandaen fra homolobbyen, hvorfor Den Nordiske Modstandsbevægelse måneden igennem aktionerer mod LGBT-agendaen.
Læs også:
Harry Benjamin – jøden som indførte «kønskorrigering»
Den sidste forpost i kampen mod homolobbyen!
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pædofili
Homoseksuelle er ikke født homoseksuelle
Er kritik af homolobbyen en hadforbrydelse?
Kendishomo går til forsvar af børneprostitution
Voldtægtskultur i LGBT-miljøet


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Bo Kenneth Sylvest Jakobsen says:

  Alt dette rengbueflag-lort er vel blot endnu en af metoderne til at vi langsomt, men sikkert nærmere os en kommunistisk tilstand. Når indvandrene ikke får lov at rejse ud af Europa og homoseksuelle bliver lagt for had af magthaverne, så er Europa kommunistisk. Europa bliver ikke et Kalifat som frikadelle nationalisterne siger. Muslimer bliver sat til at svinge pisken over andre muslimer i et kommunistisk Europa. Arabere vil højst sandsynligt gennemprygle andre arabere i fremtidens Gulag-lejre og samfundet generelt. Islam bliver knust af kommunismen i Europa. Muslimerne i Europa indser ikke at deres venner nærmere er nationalisterne end det nogensinde kan blive globalisterne.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //