Aktion mod homolobbyen i Vejle

AKTIVISME: Aktivister har i anledningen af »homo-måneden« gennemført en aktion mod homolobbyen i Vejle, som tilbyder børn ned til 11 år et sted at »udleve deres LGBT-identitet«.

I anledning af den såkaldte »pride«-måned i juni har Rede 1 aktioneret mod homolobbyen i Vejle.

Netop Vejle er en af mange danske byer, hvor homofil-netværket Aura holder til og tilbyder LGBT-netværk til børn og unge.

Aura er skabt af LGBT Danmark, som beskriver det som et sted som »bryder normerne« for køn og/eller naturlig seksuel orientering, hvor børn og unge kan »udleve deres identitet« – anonymt og altså uden deres forældres vidende.

Projektleder af Aura-projektet Andreas Beck Kronborg fra LGBT Danmark udtalte tidligere i et interview om netop Aura i Vejle, at »unge og børn helt ned til 11-12-års alderen oplever, at det er svært at passe ind, hvis man går på tværs af de normale køns-identiteter«, hvilket viser hvad Auras sigte er; nemlig at lokke unge børn dybt ned i LGBT-underverdenen.

 

Læs også: Hvad er homolobbyen og hvorfor skal den bekæmpes?

 

Da Den Nordiske Modstandsbevægelse bekæmper homolobbyens angreb på det traditionelle kønsbegreb, naturlig seksualitet og de biologiske og naturlige kønsroller aktionerede Rede 1 ved Aura i Vejle ved at afspærre indgangen og opsætte plakater.Kort om LGBT-agendaens fremmarch:

I 1981 blev homoseksualitet ikke længere set som en psykisk sygdom, i 1989 kom homoseksualitet med i partnerskabsloven, ægteskab af samme køn blev tilladt i 2012, og i de senere år er det stukket helt af, hvor homolobbyen har arbejdet med:

 • At relativisere og underminere kønsbegrebet og de naturlige og biologiske kønsroller. Påstande om, at køn er en »social konstruktion« og noget man selv kan vælge ud fra, hvad man »identificerer« sig som.
 • Opmuntring til hormonbehandling og ikke-reversibel kirurgisk »kønskorrektion« hos forvirrede børn og unge.
 • At normalisere og popularisere homoseksualitet, og derved skabe flere homoseksuelle individer, samt rykke grænserne for, hvad der anses for »normalt«.
 • At normalisere og legalisere pædofili. Faderen til den nordiske homo-lobby var selv dømt pædofil, og hans organisation havde sin egen underafdeling for pædofile.
 • At øge accepten af ​​seksuelt krænkende adfærd i samfundet. Dette baner vejen for stadig mere pervers og dekadent adfærd.
 • At relativisere og underminere den naturlige familie. Samkøn og andre unaturlige »familie«-konstellationer forsøges sidestillet med naturlige.
 • At seksualisere og indoktrinere børn og unge. Børn ønskes introduceret til seksualundervisning i en tidlig alder og ofte indoktrineres i hele homo-lobbyens arsenal af ideer.
 • At sætte lighedstegn mellem blandt andet homoseksualitet med heteroseksualitet, og derved redefinere menneskets seksualitet fra at handle om reproduktion til udelukkende at handle om »selvnydelse«.

Læs også:
Harry Benjamin – jøden som indførte «kønskorrigering»
Den sidste forpost i kampen mod homolobbyen!
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pædofili
Homoseksuelle er ikke født homoseksuelle
Er kritik af homolobbyen en hadforbrydelse?
Kendishomo går til forsvar af børneprostitution
Voldtægtskultur i LGBT-miljøet


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • ZogBerg says:

  Det er også svært at forstå begrebet ‘at blive voksen’ som barn, men det er ikke noget man bliver pisket til at fatte i dag på samme måde som før, selvom ingen kan løbe fra at blive voksne. Det er noget der følger alderen, hjernens udvikling og dannelsen generelt.

  Tilsyneladende skal vi have voksne pædofile mænd til at fortælle børn hvordan deres “seksualitet” dikterer livet? Hvorfor er det så vigtigt hvis det skal forekomme at være SÅ naturligt? Lærer man det så ikke bare af sig selv? Sådan ca. ligesom folk har gjort i LAAAANG tid før dette psykotiske lort begyndte.

  Uanset man kalder det psykose/transkøn er det ikke noget ALLE automatisk bliver, modsat at alle bliver voksne og gamle ligegyldigt hvad de føler og tror.

  Så prøv nu at holde lidt kæft med alt det vrøvl!! Man underviser heller ikke ALLE i hvordan det er at leve med sclerose eller kræft eller disse syge menneskers rettigheder/vilkår! Eller at mere end hver 4. rammes af kræft. Det kommer til jer. En eller anden dag. Se frem til det for det bliver kraftedeme en tur i hoppeland! For ikke at tale om AIDS og diverse andre seværdigheder man godt kan få med på vognen.

  Jer arrogante LGBT’ere er ikke bedre end almindelige stofmisbrugere. Det er ikke at stoffet i sig selv der er magisk. Det er det som jeres hjerne udløser af stoffer efterfølgende der giver euforien og der er den samme grund til at porno/tinder/kneppe/onani bølgens oprindelse.

  Folk ved godt at det her er beskidt. Enten før, under eller efter det bliver beskidt. Unge der indoktrineres og trækkes ind i det er en direkte tragedie.

 • Godt i gør opmærksom på organisationer som denne, der specifikt går efter børn, for det er bare ikke okay!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //